Gundel Takács Gábor: hiszek benne, hogy akinek van füle rá, meghallja, amit mondok

„Ha én az RTL-en közvetítek futballmeccset, az ATV-n vezetek Géniuszt, a TV2-n pedig Áll az alkut, akkor én most mi vagyok? Libsi, komcsi, jobbos, szélsőjobbos vagy kicsoda? Hova kell most engem besorolni? Én egy televíziós vagyok, aki a televíziózással is szeretne foglalkozni” – mondta Gundel Takács Gábor a Nők Lapjának adott interjújában, amit a Blikk szemlézett.

Szabadúszás, az élet sava-borsa

Gundel Takács Gábor lassan hat éve dolgozik szabadúszóként, aminek megvan az az óriási előnye, hogy ő döntheti el, hogy a televíziózás szempontjából mikor, mit vállal el, illetve miben érzi jól magát és miben nem.

„ én nem vagyok ellenzéki, és nem vagyok kormánypárti. Önmagukban vizsgálom a dolgokat, függetlenül attól, hogy ki mondta. Emiatt voltam én már minden, páran köpönyegforgatónak is gondolnak, pedig – azokkal ellentétben, akik feketében és fehérben látják a világot – én csak árnyalatokban próbálok gondolkodni”.

-mondta el magáról szeptemberben a Szemlélek.net-nek. Ehhez képest ezügyben most sem változott a véleménye:

„Hiszek benne, hogy akinek van füle rá, meghallja, amit mondok. Idáig érzem a saját felelősségemet, és nem szeretném űzni, hajtani az újabb és újabb megnyilvánulási lehetőségeket, legyen az egy nem minőségi televíziós műsor, TikTok vagy bármi. De ha van olyan mondandóm, amit érdemesnek tartok elmondani ezeken a platformokon, magam is használom, és kísérletezem velük”

A jelen….

„58 éves vagyok, elfogadtam, hogy az én életemben ez így működik, és úgy döntöttem, nem fogok azon görcsölni, hogy kellek-e vagy sem. Mindig vannak új feladatok, most például három év után megkeresett a TV2, hogy forgassunk újra Áll az alkut. Az ATV-től is megtaláltak, amikor szerettek volna egy klasszikus kvízműsort készíteni, ez lett a Géniusz”.