De jóóóóó neki! A 4 legirigyeltebb csillagjegy

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A zodiákusunk meghatározza azokat a tipikus személyiségjegyeket, amelyek megkülönböztetnek minket a többiektől. Gyakran ezek a jegyek irigységre adnak okot, hiszen mások által is kívánt jellemzőkről van szó. Lássuk, melyik az a 4 csillagjegy, akinek a sajátosságait a legtöbben magunkénak szeretnénk tudni.

Vízöntő

Az eredetiséged és a karizmád az, amiért a többiek az irigyeid lesznek. Könnyedén alakítasz ki barátságot a munkahelyeden és az életed egyéb területein is. Képes vagy objektíven szemlélni a kapcsolataidat, amelyre sokan szeretnének szert tenni.

Na és a mai nap?
Ma szükségét érezheti egy baráti beszélgetésnek, melyre érdemes is mielőbb sort kerítenie, ugyanis a ma kapott tanácsok igencsak hasznosnak bizonyulhatnak a jövőre nézve. Talán jóbarátja lát valamit, ami önnek teljesen elkerülhette a figyelmét, pedig nagyon fontos. Támaszkodjon meglátásaira.

Szűz

A Szűz csillagjegy  a biztos siker gyermeke, aki nagy gondolkodók, tehetséges abban, ami felkelti az érdeklődését és képes minden helyzetet tökéletesen elemezni. Ezek a jellemzők teszik őt csodálatra méltóvá és éppen ezért az irigység célpontjává is. Soha ne engedd át magad a negatív energiák hatásának.

Na és a mai nap?
Ma csakis arra koncentráljon kedves Szűz, ami igazán fontos az életében, a többit pedig felejtse el kicsit! Dolgozzon, vagy pihenjen, sportoljon, vagy szentelje idejét hobbijának, kedvesének, barátainak, mert ma feledhetetlen perceket élhet át, bármivel is foglalatoskodjék, csak engedje szabadon önmagát és fantáziáját!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “De jóóóóó neki! A 4 legirigyeltebb csillagjegy

  • Akit ėn ismerek szűz jegyűt,az leginkàbb pokolra való rohadék! Remélem ott is végzi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük