„Dél-Koreában pontosan tudják, hogy Orbán és a magyarok két külön fogalom” 4 2802

orban-eu

A Magyarországon történt hajókatasztrófa okán interjúvolta meg a magyar származású Eugenia S. Lee-t a dél-koreai rádió legnépszerűbb reggeli műsorának riportere. Természetesen ennek kapcsán a magyar viszonyokról is beszélgettek.


Tökéletesen képben van a dél-koreai média…..

Eugenia, ahogy eddig is tette, közösségi oldalán nyilvános posztban számolt be a riportról.

„Tökéletesen képben van a média, tudják, hogy Orbán szélsőjobboldali vezető, aki valaha liberális nézeteket vallott. (én úgy gondolom, hogy a hatalomvágy volt az mindig is, elvtelen vágyakozás a teljhatalomra) Tisztában vannak azzal, hogy semmibe veszi az embereket, populista, nacionalista vezető, a kormány korrupt. Őszintén meglepett a tájékozottságuk, ehhez túl sokat nem tudtam hozzáfűzni, nem volt mit.”

Kínos…?

Arra a kérdésre, hogy kínos-e megélni magyarként, ami Magyarországon zajlik, a megkérdezett annyit válaszolt:


„Amíg ott éltem, megtettem, amit tudtam, de én csak egy kis ember vagyok semmi befolyással, kudarcot vallottam, mentettem a gyermekeim, nincs szégyellni valóm a szülőhazámmal szemben.”

A sovinizmus, mint Orbán ütőkártyája…

„Válasszuk külön a Magyarországon jelenleg hatalmat gyakorló embereket a magyar néptől, mert a kettő nagyon különbözik még akkor is, ha tagadhatatlan, hogy vannak hívei az Orbán kormánynak.”

Eugenia beszámolója így folytatódik:

„Elmondtam, hogy én, aki nem vagyok koreai, pusztán azért, mert itt élek, számtalan részvétet kaptam, hogy sokan tőlem kérdezték meg, mit tegyenek, hogyan illendő koreai módon kifejezni az együttérzésüket, arirangot énekeltek, cigány zenészek adtak elő a baleset közelében – ezt azonnal be is játszották – hogy a magyarok nagy tisztelői, és kedvelői a koreai kultúrának, hogy tudomásom szerint Budapesten üzemel Európa második legnagyobb koreai kulturális központja, nem érdemelné meg ez a nép, hogy együtt emlegessük a hozzá méltatlan kormányával.”

Összegzés

„Rengeteg hozzászólás érkezett, nagyon pozitív volt a szereplésünk visszhangja, így én azt gondolom, megtettük ami tőlünk telik annak érdekében, hogy ne en bloc a magyarokról szóljon a történet további része, hanem egy kormányról, egy vérszívó vezetésről, egy hatalomról, amely a sajátjaival épp olyan ignoráns, mint bárki mással a világon.”

Forrás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

4 Comments

  1. Jól esik ilyet olvasni, mi valóban mások vagyunk, ezzel a népbutító maffiózó bandával egy napon sem vagyunk említhetők…..

  2. mIért gonduljuk, hogy mások vagunk hiszen a mi akaratunkól nyomnak el bennünket mert hagyjuk és tetszik. Egy bélással több jár a fidesz hívőnek. DE ezt csináltuk már évszázadok óta. BÉnák vagyunk ,majmot csinálnak belőlünk és magunkból is.Magyarán gyáva egy gyülekezet.

    1. Rejtő Lajos! Magyarországon az emberek 80%-ban egész másak,másképpen gondolkodnak mint a Fideszesek. Azért hiszik,hogy sokkal nagyobb a táboruk,mert ezt akarják elhitetni,de csak azokkal lehet,akiket nem érdekel,hogy miért éhesek állandóan,miért nincs pénz gyógyszerre? Bekapcsolják a tv-t rádiót.esetleg elkérik a szomszéd újságját és ott választ kapnak,elvégre a média 95% -ban Fideszes. Még az interneten van pár oldal,ahol lehet olvasni igazat is,de csak azoknak,akiknek a Főnökük nem Fideszes. A 2,6 millió szavazó is csalással jött ki.A megvett határon kívüliek, a megzsarolt közmunkások, a fáért,krumpliért ,egy-két ezer forintért fuvaroztatott cigányok,ezek szavaztak rájuk.Na meg a falusi,tanyasi emberek,akik csak Istenben hisznek és a falusi Atya mélyen vallásosan elmondta nekik,hogy a Fideszre kell szavazni. Hidd el,kb 2000 mélyen az élő isten seggébe dugott fej van az országban,a többi meg retteg,vagy menekül. Sajnos annak a kb 7 millió szegény embernek,még villamosra sincs pénze,nem,hogy felfegyverkezzen a jelenlegi diktatúra ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

figyelem

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres használaton kívül fabódé a Csörsz utcai Mom Sport tetején a XII. kerületben, írja a Katasztrófavédelem. A TŰZOLTÓK …

„Köszönöm szépen!” – ezt ismételte meg Farkas Flórián többször is, amikor a most nyilvánosságra került OLAF-vizsgálatról és az 1,6 milliárdról …

A 2018-as kompetenciamérés alapján a szakközépiskolások (régebben szakiskolások) teljesítménye minden korábbi felmérés eredményénél gyengébb. Ez a csapnivaló eredmény pedig a …

kalman-olga

Kálmán Olga DK-s főpolgármester-jelölt programjában kiemelt helyen szerepel a Tarlós István által leállított panelprogram folytatása. Ígéret szép szó… Az ellenzéki …

Pin It on Pinterest