Donáth Ferenc: szívhang, vagy álszívhang – Had kelljen minden szülésznek hazudnia, naponta többször…..

Dr. Donáth Ferenc az igazság érdekében szinte mindig konfrontációra kész politikai aktivista az abortusztörvény sunyi meghekkelése kapcsán is megszólal és ráhúzza a vizes lepedőt a dologban közreműködőkre csak azzal, hogy bebizonyítja: a rendeletmódosítás nemcsak álságos, de hazug is.

Szívhang, vagy álszívhang?

Ki hallgatott már szívhangot 12 hetes terhesség alatt? Persze doppler-hangot hallgathat az ember fia/lánya, de nem az embrióból, hanem a mama hasi ereiből származhat, és az egyébként is számítógép hang.

Körülbelül olyan célzási feladat megcélozni, egy 5-10 hetes embrió keringését, mint 2 km-ről egy mozgó katonai gépjárművet eltalálni vadászpuskával a Dnyeper partján.

Az egész olyan jellemző Pintérre! Kényszer egy ócska hazugságra, és megfélemlítésre. Mármint az orvosok megfélemlítésére, akik egy valótlan igazolást fognak kiadni, ezrével. Elismerem, a nők megszégyenítését is célozni kívánta Pintér belügyminiszter, de hát a valóságban ez csupán egy kiegészítő blöff mondat lesz.

A MOK most leszerepelt

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ne fejezze be az olvasást, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse