Frappáns válasznak is betudható az E.ON bejelentése. Miután Németh Szilárd megfenyegette a céget, ők jelezték, hogy értik, csak tesznek rá.
[mnky_ads id=”10551″]

Amikor egy cég tökösebb a Fidesznél….

Mint arról beszámoltunk a rezsibiztosi státuszáról elhíresült Fidesz alelnök kedden nagy mellénnyel, a Fidesz teljes arroganciájának birtokában vádolta az E.ON -t, (E.ON AG egy düsseldorfi székhelyű holding, a világ egyik legnagyobb nem állami tulajdonú áram- és gáztársasága.) hogy befolyásolni akarja a magyarországi választásokat méghozzá  (sajnos)nem a Fidesznek kedvező módon.
[mnky_ads id=”10552″]

 

Németh Szilárd megfenyegette azokat a magyarokat, akik az olcsó E.ON gázt választják

 

A dolog lényege: Németh felháborítónak tartotta, hogy létezik olyan cég, amelyik a baromira megvédett rezsi áránál jóval olcsóbban kínálja a magyaroknak az energiát.

„Az E.ON-nak meg azt javasolnám, hogy egy kicsit vigye hátrébb az agarakat, ne avatkozzon bele a választásba, mert azt hiszem, hogy a kampány időszakában ilyet – ami egyébként indokolt lehet üzleti szempontból – nem szerencsés bejelenteni”

Kontra?

Nem sokkal később hirdette ki az E.ON a fejlesztési munkálatok miatti áramszünetet Orbánia origójában, Felcsúton március másodikára.
[mnky_ads id=”10553″]

(forrás: HírTV)

Hazugság a rezsicsökkentés, meglopott minket a Fidesz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét