Az E.ON kedden bejelentette, a nemzeti gázszolgáltatónál lényegesen olcsóbban adják a gázt, mivel azt a szabadpiacról szerzik be, és így várhatóan éves szinten 13 ezer forintot is megspórolhatnak a fogyasztók.
[mnky_ads id=”10551″]

„Az emberek ne hagyják becsapni magukat” – kitől, Szilárd?

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke arra hívta fel kedden az E.ON energiaszolgáltatót, hogy ne avatkozzon be az áprilisi országgyűlési választásba:

aki elfogadja az E.ON ajánlatát, az két évre kimegy a szabadpiacra

[mnky_ads id=”10552″]
Németh Szilárd az E.ON-nak azt javasolta,

“kicsit fogja vissza az agarakat”,

és ne avatkozzon be a választásokba. Úgy vélte, az energiaszolgáltató ajánlatával egyértelműen a politikai adok-kapokba száll be, Brüsszel oldalán.

az Európai Unió meg kívánja szüntetni minden tagállamban a védett piacot, a teljes liberalizáció érdekében.

Halljuk, mit mond? Ne fogadjuk el az olcsóbb gázt, mert az a Fidesznek ciki.
[mnky_ads id=”10553″]
(forrás: MTI)

Hazugság a rezsicsökkentés, meglopott minket a Fidesz!

Az LMP pert indít az oroszországi gázvásárlás költségeinek kiadásáért 

8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. ki kellbaszni az eont.a taknyán csusszon brusszelig.egy energiatulajdonos lehet csak.az a MAGYAR ÁLLAM Á-TÓL CETTIG.A LEGJOBB A NATO KAMAT TÖZSDE NYET.FUGGETLEN FT.HAJRA EGYSEGBEN MAGYAROK.JOBBRÓL BALRÓL MINDENKI.

  • Ha ezt józanul írtad, akkor bolond vagy.Ha bevoltál baxva, akkor oké.Majd ha kijózanodsz, elgondolkodol magad mondta baromságán. Addig is fogadd őszinte részvétemet!

  • De sok pudvás agyú ember van ebben a szegény országban.Ezért tartunk itt,ahol most vagyunk.

  • wow… egy értelmező kéziszótár el kéne ide, avagy a “kedves” honfitársunknak kéne először magyarul megtanulni. Nem csoda, hogy itt tartunk ahol, ha ilyen mély sötétség van a fejekben. Remélem ez a sok magát embernek tartó akármi..nem megy el szavazni, mert akkor tényleg nem fog változni soha semmi.

  • A Magyar állam a legjobb Dunai elvtárs miért is ?,mert drágábban adja önnek a gázt. Nagyon gáz amit ír.és ahogyan ír!

  • Nem értem miről beszélsz. Lehet, hogy a multik pofátlanok, Multiknak nincs arca csak pénze.A Magyar kormánytagoknak, van arca, pénze és NAGYON nagy POFÁJA! Itt reagálok Dunai véleményére (ugyan nem éertem írását) Nem az z e-ont kell ki…szni, hanem akik irányítják. Világos példa. Budapest közlekedésénél nem a BKV-t. hanem a VEZETŐIKET KELLENE, (nem kétlábbal, mert elesel) EGYLÁBBAL kirugni.)

 2. Háááát… eccccer régen, úgy a 2000-es évek elejéig már volt olcsó a gáz … aztán jöttek a derék balliberális kormányok és hipp-hopp kicsit feljebb csavarták az árát, alig több, mint háromszorosra … nos… pár hónapot az EON is kibír … aztán, ha jönnek a balliberálisok, akkor majd hadd szóljon… 😀 😀 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét