Egy fura horoszkóp, avagy: bűnbeesés – Így csinálják ezt a csillagjegyek

A Nyilas

Nyilas jegyűként valósággal imádsz beszélni. Mégis kinek ártanál ezzel? A kommunikáció valóban nem bűn, egészen addig nem, amíg nem csap át verbális agresszióba. Márpedig méretes egód, nem mellesleg igen szarkasztikus humorod gyakran eredményezheti, hogy beszélgetőtársad bántalmazásként éli meg a veled való „beszélgetést”.

A Bak

Bak jegyűként a legnagyobb bűnöd a düh, akár kiereszted, akár magadban tartod. Mindkét esetben a belső feszültség vezérli a cselekedeteidet, és szinte biztos, hogy megbántod a körülötted lévőket. Ha akarod, ha nem. Ha tudatosan teszed, ha nem. Figyelsz rá?

A Vízöntő

A mohóság valójában nagyon sokakat érintő bűn lehet, Vízöntő jegyűként te azonban különösen a rabja tudsz lenni. Nemcsak a pénzből szeretnél minél többet, de a figyelemből, a sikerből is szeretnéd jócskán kivenni a részed. Valójában mindenből többre és többre vágysz, és nem nyugszol, amíg meg nem kapod.

A Halak

Halak jegyűként igazi lázadó alkat vagy, még ha ezt a legtöbben nem is feltételeznék rólad. Amikor kifordulsz kedves önmagadból, úgy gondolod, rád semmilyen szabály nem vonatkozik, azt teszed, amit akarsz. Ezzel a hozzáállással azonban nem csak magadat, másokat is komoly veszélybe sodorhatsz. (Égijóslat)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

csillagjegy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük