Egy pizzányi szeretet – Jótékonysági pizzaparty közel 500 gyermeknek

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete  -a nagykanizsai példát követve- tavaly úgy döntött, hogy elő karácsonyt szervez óvodásoknak, iskolásoknak. Az elmúlt évben Bagaméron 50 óvodás, Debrecenben több mint kétszázan tapsoltak, nevettek, fogyasztották jóízűen a finom pizzát.

Elő-karácsony

A szervezők idén is úgy gondolták, lehetőségeiket figyelembe véve igyekeznek megvendégelni mind több gyermeket. Ma délelőtt Hajdúhadházon 200 óvodás fogyasztotta a finomságot. Délután Debrecenben a Hotel Aranybikában közel 300 gyermek vett részt a jótékonysági pizzapartyn.

Mintegy félórás műsor után, került sor a várva várt eseményre

A gyermekek izgatottan álltak sorba, s várták, hogy hozzájussanak a finomsághoz. Óriási volt a zsivaj, nem volt könnyű rendet tartani. De a gyermekek öröme, csillogó szeme mindent kárpótolt. A jó hangulatot még tovább fokozta a lufi bohóc. Sokan jöttek oda hozzánk, hogy ugye lesz jövőre is pizzaparty, mert nagyon jól érezték magukat.

A kicsik és a nagyobbak felhőtlen boldogságát látva,

a mi szívünk is megtelt melegséggel. Ilyenkor látjuk, hogy van értelme annak, amit már több éve csinálunk. még akkor is, ha ezzel nem váltjuk meg a világot, sajnos nem tudjuk megszüntetni hazánkban a gyermekéhezést, a szegénységet. A közel 500 gyermek kacaja, jókedve karácsonyi melegséggel töltötte meg a dugig megtelt termet.

Szeretném a szervezők nevében megköszönni

  • a Fornetti Magyarországnak és
  • Pizza Holiday Debrecen támogatását,segítséget.

Köszönjük mindenkinek aki hozzájárult a mai két pizzapartyhoz, szerencsére sokan támogatták a kezdeményezést. Talán nem haragszanak meg, ha mindenkit nem sorolok fel mindenkit név szerint,. Hálás szívvel köszönünk minden adományt, ha látják a csillogó gyerekszemeket, akkor tudják, hogy nagy örömet szereztek.

/A gyermekek fotózásához a szülők, illetve a hozzátartozóik hozzájárultak./

Becso

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük