BlogbazárKiemelt hírek

Gréczy lemondott. Helyesen tette. Ötöske mikor vonul vissza végre?

bayer: budapest helyett brüsszel lesz a főváros

Ötöskéről írni nem a legkellemesebb elfoglaltság, mert ő az a személy, akinek a száján kifolyó verbális fekáliához képest egy alsónadrág, vagy egy csupasz f*sz látványa is szendének tűnik.

Ötöske természetesen ki nem hagyta volna,

hogy rácuppanjon Gréczyre, és testnedvek ürügyén penetráns módon gyalázza az ellenzéket. Ötöske olyan, mint egy szemellenzős ló, aki nem lát maga élőtt mást, csak egy ülepet, amit nyalni kell.

Ha valakinek, hát Ötöskének kellene nagyon gyorsan csöndben maradnia, és nem kettős mércéznie. Meghúznia magát a lakban, amihez furcsa úton jutott. Elgondolkodnia azon, mikor és miket beszélt és tett.

Ötöske, a Pápát gyalázó, nőket alázó, homofób kirekesztő,

a legkártékonyabb egyének közé tartozik. Leginkább saját pártjának és az országnak árt.
Közerkölcstelen, mert napi szinten mocskol és piszkít be másokat. Zaklatja a békés emberek nyugalmát, és beteges módon sároz be olyanokat, akiknek semmi közük közszereplők magánéletéhez.

Persze azt is látni kell, hogy Ötöske képességei lankadnak, mert ostoba módon arról is irkál, hogy bezzeg Borkait prostik videózták le, ellentétben Gréczyvel. Az egyszeri ember ezt talán még be is nyelheti, csakhogy Borkainál az állítólagos prostik egyike, még támogatást is kapott, hogy menyasszonyi ruha boltot nyisson. Reklámfilm is készült róla és a testvéréről, amiben arról beszélt, minden vágya az volt, hogy ilyesmivel foglalkozzon, és minél több esküvői ruhát felpróbálhasson.

Akkor most hogy is van ez?

Ötöskének, aki sosem rest a keresztény kormányról is hablatyolni, a prostik beleférnek a keresztény politikusok családmodelljébe? Az is belefér, ha közpénzeket magáncélokra használnak ugyanők? Speciel nekem nem fér bele. És hogy Ötöske lehiggadjon, emlékezzen már arra is, hogy saját köreiben is akadt nem egy, aki pőrére vetkezett. Nem, nem Borkairól beszélek. Szóval lehet ezen is lovagolni, hogy nézzen a csikó. Jómagamnak ugyan még nem jutott eszembe, hogy pucéran fotózzam magam, ám nem vagyunk egyformák.

De ki vagyok én Isten színe előtt,

hogy bárkit bírálják azért, mert a saját otthonában azt csinál, amit akar? Ha ostobaság vagy gyarlóság amit tett, az az ő felelőssége. A következmények vállalására és a belátásra kevesen képesek.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Gréczy lemondott. Helyesen tette. Ötöske mikor vonul vissza végre?

Becso

About Author

Szólj hozzá!