Egy tányérnyi szeretet – ételosztás Debrecenben

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete a koronavírus járvány miatti negyedéves szünet után a hónap utolsó vasárnapján Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívja, a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, a fedél nélkül élő felebarátainkat.

Az ingyenes ételosztáson egy tál meleg ebéddel, friss kenyérrel várják a rászorulókat

Az ételosztás ideje: 2020. május 31 /vasárnap/, 11.00-12.00 között

Helye:

Debrecen, Petőfi tér

Miután még mindig a szigorú egészségügyi szabályok betartására kell ügyelnünk,

ezért kizárólag zárt ételes dobozban osztjuk az ebédet melyet helyben nem lehet elfogyasztani! Aki teheti maszkot, vagy sálat helyezzen az arcára és 1,5 méter távolságot is kérjük betartani. Kézfertőtlenítési lehetőséget a helyszínen biztosítunk! Kérjük, a saját érdekében mindenki tartsa be az operatív törzs előírásait.

Kérünk minden jóérzésű honfitársunkat

-ha erre lehetősége van- akár anyagi támogatással, gyermekjátékokkal. segítse a nélkülöző felnőttek és gyermekeik megvendégelését. Higgyék el, adományuk jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló embertársunk számára szerezhetünk közösen egy kis örömet.

Minden segítséget, támogatást, felajánlást hálásan fogadunk.

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez, hétfőtől-péntekig, 09.00-16.00 óra között az alábbi telefonszámokon jelezheti: 52/ 476 405, vagy 20/ 460 32 53. / Ezen a számon hét minden napján elérhetőek vagyunk./

Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma : Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802.
Kísérőszöveg: Ételosztás –2020

Elérhetőek vagyunk a közösségi oldalunkon is.

Az adományokat az ételosztás napján is jó szívvel várunk

Aki segíteni szeretne, május 31.-én, 10.30-tól megtalál bennünket Debrecenben, a Petőfi téren, az aluljáró előtti területen. / Elsősorban tartós élelmiszert kérünk, tekintettel a járványügyi előírásokra./

Az egyesület tagjai számára meghatározóak Ferenc pápa gondolatai:

„A jogtalanság a szegénység perverz gyökere. A szegények kiáltása minden nappal erősödik, mégis minden nappal kevésbé hallatszik.”

Tudjuk, csepp a tengerben amit immár több mint nyolc éve teszünk, de talán enélkül a cseppek nélkül, sekélyebb lenne a tenger.

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük