Ez a nap

Egyhangúlag döntöttek a kormánypártok a Stop Soros törvénycsomag támogatásáról

A tárgyalása jövő héten megkezdődhet az Országgyűlésben, de döntés a választások után várható róla – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypártok kihelyezett, együttes frakcióülése után, csütörtökön Visegrádon.

Döntés a választások után lesz

Gulyás Gergely kifejtette: a kormánypártoknak nincs meg a többségük a javaslat nemzetbiztonsági törvényt érintő, kétharmados pontjainak elfogadásához. Nemzetközi színtéren is támadások indultak Magyarországgal szemben. Az ellenzék alapvetően bevándorláspárti, a Jobbik pedig „már mondott mindent”. Ezért a választópolgárokhoz fordulnak, s a javaslatról a választások után fog dönteni az Országgyűlés.

A Fidesz durva kampányra számít

Elmondta azt is: a frakcióülésen meghallgatták Orbán Viktor miniszterelnök aktuálpolitikai tájékoztatóját, részleteket azonban kérdésre sem árult el, arra hivatkozva, hogy zárt ülésen hangzott el.

Gulyás Gergely közölte: az elkövetkező hetekben durva kampányra számítanak, „a reménytelenség gyűlöletet szül”, és ezt látják az ellenzék megnyilatkozásaiból is.

Harrach szerint mögöttük komoly teljesítmény van

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője kiemelte: a kormánypártok azoknak a nyugalmával néz a választási kampány elébe, akik mögött teljesítmény áll.

Kiemelte: arra a törekednek, hogy Magyarország olyannak maradjon, amilyen most, egy biztonságos ország, szemben egyes nyugat-európai városokkal.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(Forrás: MTI)

About Author

Comments (2)

  1. Faragó Sándor

    “Egyhangúlag döntöttek a kormánypártok a Stop Soros törvénycsomag támogatásáról”
    Nem kellene a baloldalnak ezzel a marhasággal foglalkozni. Ennek a “csomagnak” egyetlen célja, hogy elterelje
    a figyelmet a Fidesznek kellemetlen témákról: Ukrán nyugdíjasok, titokban beengedett menekültek, letelepedési
    kötvényesek, a Tiborc vő korrupciós botránya, stb. 🙂

  2. A javaslat a magyarok ellen szól!!! A bevándorlókat a legkevésbé sem érinti. Ellenben megvonja a jogot az itthon élő magyar emberektől a gyülekezéshez, a szabad véleménynyílvánításhoz!!!

Szólj hozzá!