Éjjeli Őrség – a kormány terjesztette sötétséggel szemben

Július végén fogadta el a parlament a Stop Soros törvénycsomagot, amelynek értelmében 25 százalékos bevándorlási különadót kell fizetnie a bevándorlást segítő szervezeteknek. Az indoklás az volt, hogy „a kormány minden lehetséges eszközzel szeretné megvédeni Magyarországot az illegális migrációtól”. 

A bevándorlási adó ellehetetlenítené a szervezetet, ezért párttá alakulnak

A menekülteket segítő Migration Aidet a kormányközeli média folyamatosan támadja, Soros-szervezetnek nevezi, és nemrégiben a Black Cube is elismerte, hogy kutakodtak utánuk, bár állítják, a megbízásnak semmi köze a politikához.

A szervezet a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amelyben azt írják, a bevándorlási adó ellehetetlenítené őket, ezért Éjjeli Őrség néven párttá alakulnak, ezt hivatalosan augusztus 20-án jelentik be.

„Elképesztő, de 2018-ban egy EU-s országban pártot kell alapítani ahhoz, ha civilek emberségből segíteni akarnak rászoruló menekült embertársaikon. Ha pedig már úgy alakult, hogy ez maradt az utolsó jogi opció a segítésre, kiterjesztjük a tevékenységeinket és más területeken is felvesszük a kesztyűt a kormány által terjesztett sötétséggel szemben”

– írják.

Trónok harca – a való életben

Az elnevezés feltehetően a Trónok harca seregére utal, az Éjjeli őrség a vadaktól és más szörnyektől védi a birodalom lakóit.

(Forrás: 444.hu)

Bayer Zsolt feljelenti a Migration Aid vezetőjét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük