„Éjszakai polgármester”-t Erzsébetvárosba!

A Liberálisok szerint nemmel kell szavazni az erzsébetvárosi szórakozóhelyek nyitva tartásáról szóló, február 18-ai helyi népszavazáson, mert csak így lehet kompromisszumos megoldásra jutni az úgynevezett bulinegyed sorsáról. Ezen kívül be lehetne vezetni az éjszakai polgármester intézményét, aki figyelmeztetné a hangoskodókat, szemetelőket.
[mnky_ads id=”10551″]
Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a belső-erzsébetvárosi szórakozóhelyek kapcsán mindenképpen változásra van szükség, a régiben semmi nem maradhat.

Szabadai Viktor elmondta, pártja javaslata szerint a vendéglátóhelyek által a fővárosnak befizetett iparűzési adóból a jelenleginél sokkal többet kellene visszajuttatni a kerületnek, amiből hatékonyabban lehetne megoldani a közterületek takarítását, a közbiztonságot.

[mnky_ads id=”10552″]
Ezen kívül be lehetne vezetni az „éjszakai polgármester” intézményét, aki figyelmeztetné a hangoskodókat, szemetelőket, valamint megoldás lehet az eltérő nyitvatartási idő a hétköznapokon, illetve hétvégén.

Egy közösen meghozott, ésszerű szabályzásra van szükség, ami mindenkinek megfelel – fogalmazott a politikus.

Kitért arra, a Liberálisok szerint nem jó az a megoldás, ami a Városligetbe száműzné a szórakozóhelyeket. „Nem lehet a Városliget az új bulinegyed” – emelte ki Szabadai Viktor.

[mnky_ads id=”10553″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük