Semjén Zsolt -ezúttal nappal- lefújta a svéd-finn NATO-csatlakozásról szóló parlamenti szavazást

„A 2023. március 20-i héten az Országgyűlés ülésére ne kerüljön sor, ehelyett az országgyűlés kéthetes ülésének összehívására a 2023. március 27-i és április 3-i héten kerüljön sor. ..” – olvasható Semjén Zsolt március 14-i dátummal írt levelében hivatkozással az „Európai Bizottsággal folyamatban lévő egyeztetések elhúzódására figyelemmel…”, amit a hvg.hu szerzett meg.

Kepes András kérdései a “gyermekvédelmi” népszavazás álságai helyett

Megosztottam egy posztot, ami április 3-án az un. “gyermekvédelmi” népszavazás érvénytelen (szerintem inkább értelmetlen) kérdéseire érvénytelen válaszokat ajánl. A kommentekből látom, sokan nem értik miért értek egyet ezzel – kezdte közösségi oldala bejegyzését Kepes András író.

Gáspár Győző nem csak békemenetelt, írt is: „…szeretném, ha a követőim is élnének emberpolgári jogukkal…”

Nagyon belehúzott a híres-hírhedt Gáspár Győző (Győzike) a Fidesz-éltetésbe: első sorban „békemenetelt” rögvest Bencsik András jobbján, pár nap múlva Budai Gyula irányításával aláírta a megfelelő helyen a belépési kérelmét a Fideszbe, szerda reggel pedig oldala kezelője -vagy Ő maga- posztolt közösségi oldalán felhívva követőit nem csak a szavazásra, hanem a regnáló melletti ikszelésre.

„Lesz rá gondunk, hogy ne aludj nyugodtan” – „Kedves”, keresztény, népnemzeti honfitársak üzennek noÁrnak

A Békemeneten -tisztelet a kivételnek- feltehetően maguk is elhitték, hogy a masírozás nevéből fakadóan „békepártiak”, ám hazatérve lakásuk magányába és az internet-adta lehetőséggel élve, hogy nem kell a szemébe nézniük senkinek, kibújik belőlük a valódi énjük – talán ezzel magyarázható, hogy Molnár Áron -noÁr- üzenőfalán egyre több trágár, mocskolódó üzenet jelent meg.

Nix átadatlanság! Kövér házelnök egy konyha és egy sütőház avatón a szentmisét követően buzdított Fideszre-szavazásra

Kövér László nem hagy „az út szélén” egyetlen közpénzből elkészült, megújított építményt sem átadatlanul. Így tett a Nemzeti Kastély- és Nemzeti Várprogram részeként újjászülető füzéri vár esetében is, aminek a felújítása 2026-ra, a Szent Korona várban történt elhelyezésének 500. évfordulójára készül el. A vár konyháját és sütőházát a kampány részeként szombaton késznek nyilvánította és megfelelő szavazás esetére a befejezést beígérve időkapszulát helyezett el.