FRISSÍTVE!!! Életveszélyesen megsérült a négy év körüli kislány aki kiesett a másodikról

Életveszélyesen megsérült egy négy év körüli kislány, aki péntek reggel kizuhant egy kőszegi ház második emeleti ablakából – írta a vaol.hu.

Frissítés!

A kislányt megműtötték, combcsont- és medencetörése van, mellkasi sérüléseket is szenvedett, emellett kétoldali légmell alakult ki nála. A gyermek állapota stabil, nincs közvetlen életveszélyben. (atv)

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja

Információink szerint a négyéves kislány a nagymamával volt kettesben pénteken kora reggel Kőszegen, az Űrhajósok útján lévő négyemeletes ház lakásában. 6 óra előtt a nagymama a kutyát akarta levinni sétálni, ahová a kislány is el akarta őket kísérni, de a nagymama ezt nem engedte meg. A kislány így egyedül maradt otthon, de később a második emeleti lakás ablakához ment, ahonnét kiesett. A gyerek életveszélyesen megsérült, több mentő és mentőhelikopter is a helyszínre érkezett, de csak több mint két órával később, 8:20-ra sikerült annyira stabilizálni az állapotát, hogy a helikopter kórházba tudja szállítani.

Hasonló

életveszélyesen

 

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “FRISSÍTVE!!! Életveszélyesen megsérült a négy év körüli kislány aki kiesett a másodikról

  • 2020.07.10 - 12:01
    Közvetlen hivatkozás

    Hogy lehet egy 4 éves gyereket egyedül hagyni a lakásban? Én 3 gyereket neveltem fel, de eszembe sem jutott, hogy ennyi idősen egyedül hagyjam! Felelőtlen nagymama!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük