10 éves gyerekek mutattak példát a metróban balesetet szenvedő tanárnőjük kapcsán

Három pedagógussal érkeztek a fővárosba azok a 10 éves gyermekek, akik sok felnőttnek mutattak rendkívüli példát ma emberségből – írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. A beszámoló szerint az egyik kísérő tanáruk annyira koncentrált a metró mozgólépcsőjén utazó tanulókra, hogy rosszul lépett, elesett és olyan súlyosan megsérült, hogy mozdulni sem tudott.

Amíg a mentők dolgoztak, végig félkörben álltak és nyugtatgatták Barbi nénit.

“MEGHATÓ JELENET TANÚI LEHETTEK MA A BUDAPESTIEK

Három pedagógussal érkeztek a fővárosba azok a 10 éves gyermekek, akik sok felnőttnek mutattak rendkívüli példát ma emberségből. Egyik kísérő tanáruk annyira koncentrált a metró mozgólépcsőn utazó tanulókra, hogy leérve, maga lépett szerencsétlenül. Elesett és olyan súlyosan megsérült, hogy mozdulni sem tudott. A BKK munkatársai azonnal segítségére siettek és értesítették a mentőket. Gyorsan kiérkező, rutinos bajtársaink a mozgólépcső közepénél jártak, amikor megható esemény szemtanúi lehettek.

A gyerekek épp saját ötletük alapján, félkört alkottak és kabátjaikat, valamint egy takarót tartottak a magasba

Az osztály végül, szinte teljesen elzárta sérülten fekvő tanítónőjét a kíváncsi szempárok százai elől. Amíg a fájdalomcsillapítás és a rögzítés zajlott a kisdiákok együtt és külön-külön is megnyugtatták “Barbi nénit”, hogy jól fognak viselkedni, amíg ő gyógyul. Bajtársaink végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a pedagógust.

Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük