Elítélték a félnehézsúly világbajnokát – a megvert színésznő beszámolójával

Súlyos testi sérülést okozó erőszakos támadás miatt az Egyesült Államokban három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Szergej Kovaljov korábbi világbajnok orosz profi ökölvívót.

Vádalku mentette meg a börtöntől

A 37 éves sportoló beismerte bűnösségét, és az ügyészséggel kötött vádalku nyomán úszta meg a letöltendő börtönbüntetést – írta beszámolójában az amerikai TMZ sportportál.
Kovaljov egy 2018-as eset miatt került a bíróság elé. A bokszolót a kaliforniai Big Bear Cityben a rendőrség Jamie Frontz amerikai színésznő megverése miatt vette őrizetbe. A modellként is tevékenykedő Frontz elmondása szerint Kovaljov udvarolt neki egy partin, majd miután visszautasította közeledését, Kovaljov követte őt szállodai szobájába, ahol bántalmazta, aminek következtében a színésznő orrtörést, agyrázkódást és nyaksérülést szenvedett.

Ezzel az ügy nem ért véget, mivel Frontz polgáriperben tovább vitte az ügyet, és 650.000 dollárra perli a volt bokszolót.

A megvert nő beszámolója a támadás éjszakájáról:

Sport előélet

Szergej Kovaljov 2014 és 2019 között három nagy profi szervezetnél – WBA, IBF, WBO – is világbajnok volt félnehézsúlyban, mérlegén 34 győzelem – benne 29 KO -, négy vereség és egy döntetlen szerepel. Eddigi utolsó fellépése tavaly novemberben volt, amikor is vb-címmeccsen a 11. menetben kiütéssel veszített a mexikói Saúl Álvarezzel szemben.

Egyéb celeb-erőszak

Szergej Kovaljov

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük