Sorting by

×

Elkúrtuk az egészet. F…in’ Hungary

Magyarország, b@szd meg! Kinek érdeke importálni azt a rengeteg kib…tt távol-keleti nívótlan, ócska és drága gyerekjátékot, gyatra ajándéktárgyat? Miért kell teletömnünk a gyerekszobát és az óvodákat azokkal a műanyag játékokkal, amiket mesefilmeknek csúfolt reklámfilmeken néznek a gyerekeink?

Magyarország, b….d meg!

Kinek érdeke importálni azt a rengeteg  ócska távol-keleti pocsékrossz fényfűzért és lámpát? Miért öltöztetjük ünnepi giccsbe a településeinket karácsonyra készülve? Miért rakunk fröccsöntött ajándékokat a fa alá?

Magyarország, b…d meg! Kinek érdeke importálni azt a rengeteg ócska távol-keleti silány és hitvány tűzijátékot, miért szórják a mérget lepukkant országunk nyakába?

Magyarország, b…d meg!

Kinek érdeke importálni azt a rengeteg ócska távol-keleti borzalmas minőségű, csapnivalóan szörnyű ruhaneműt és lábbelit, hányingerkeltő hamisítványt? Miért bújik turkaországunk oldószerszagba? Hogyan gombásodhattunk le önként és dalolva? Miként válhattunk látens szipuzóvá az üzletekben?

Magyarország, b…d meg! Miért eszed meg azt a rengeteg távol-keleti (és nyugat-európai) kétes eredetű szutykot? Kinek érdeke importálni azt a töméntelen szemétkaját?

Magyarország, b…d meg! Minden műszaki és híradástechnikai üzlet távol-keleti cikket, gépet, szerszámot árusít, kinek érdeke ma ránk sózni ezt a nagyrészt förtelmes minőségű gagyit, importálni a balesetveszélyt? A robbanós televízióktól, az életveszélyes szivattyúktól megszabadulva miért kell még mindig élveznünk a ránk szabadított selejt bosszúját?

Magyarország, b…d meg! Miért rakod tele a temetőket ízléstelen és bizonytalan minőségű (anyaghibás, műgyantás, csillivillire csiszolt) távol-keleti sírkővel, síremlékkel?

Magyarország, b…d meg! Kinek érdeke fölépíteni a selyemvasutat?

Kinek érdeke importálni, beengedni és teríteni a jövőben még több, elképesztő mennyiségű semmirevaló, használhatatlan, ótvar bóvlit, ócskaságot? Kinek az érdeke keleti nyitással hülyíteni, végleg gazdasági gyarmattá süllyeszteni az országot, kinek érdeke a magyar munkavállalókat és nyugdíjasokat megalázóan alacsony béreken és nyugdíjakon tartani, a fiatalokat elűzni? Kinek bót elsilányítani a hétköznapjainkat és az ünnepeinket? Akarjuk azt, hogy saját országunkban segélyezettek és túlélők legyünk, hogy ergya és avétos adományoknak örüljünk?

Tényleg kell nekünk ez a zsibvásár és ócskapiac?

Kinek származik előnye abból, kinek jó az, hogy nem helyiek készítik, termelik és nem helyiektől vesszük meg mindennapi portékáinkat? Kinek buli a kitudjahonnanjött befektető?

Hogyan válhattunk tapsoló áldozatává

a bölcsőtől sírig tartó pusztításnak és ízlésrombolásnak? Hogy tudtuk önnönmagunkat beetetni azzal az ócska maszlaggal, hogy nekünk ez az élet a kifizetődő, csak ilyen fogyasztásra futja a pénzünk, ezért dolgozunk, az egész világ ugyanígy járt? Bőrtalpú cipőt viselő embereink azzal a központi szöveggel altatnak bennünket, hogy:

“saját maga ellensége az, aki elzárkózik a keleti szereplőktől”.

Miért gondolod, hogy a kezelhetetlen redvahegyeinkből hasznosítani tudjuk majd a szemetet? Figyelj, b…d meg! Megállás nélkül jönnek majd a szerelvények degeszre tömött konténerekkel, hozzák az elefántcsontot, a selymet, ja nem: a kib…tt távol-keleti kacatot, 23 ország kacatjáról beszélek! A sajtó vezényletével boldogan tapsikolunk a vonatoknak, önfeledt ünneplésben részesítjük majd az átrakóhelyeken a nekünk címzett ajándékot, vásárfiát.

Zugig töltjük a mennyei kócerájokat a települések szélén és közepén is

Közben szép fotókat nézegetünk, tudós tanulmányokat olvasgatunk a tengeri nejlonzacskóról és más távolinak tűnő veszélyről, nézzük a leszakadó jéghegyeket, a hatásvadász képeket csontsovány jegesmedvékről, és büdös dorkóban, telefont bámulva, bukdácsolva megyünk az EU-ba, arccal az új vasút felé …

(A fenti véleménycikk, nem feltétlenül tükrözi a Városi Kurír álláspontját, de itt a helye, mert sokakat érdeklő problémát vet fel. Ha vitáznál vele, vagy küldenél egyet te is, (info@varosikurir.hu) csak bátran! Olvasnál még Sáfrány Pétertől a Városi Kuríron? Ide kattints!)

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Elkúrtuk az egészet. F…in’ Hungary

 • 2019.12.05 - 15:41
  Közvetlen hivatkozás

  Hm.
  Magyarország b@szd meg?
  Nem!
  Nem Magyarország B@ssza meg, hanem a magyar Nép amelyik önként és örömtől sugárzó arccal nyakára hozta ezt a selejtes szirupba öntött harácsoló bandát.
  Igen Sáfrány Péter!
  A Magyar Népnek kell megb@szni saját magát az ostoba egyszerű és naiv gondolkodásáért.
  Amúgy meg azt mondom, igazad van, de egy országot nem lehet hibáztatni a butaságáért, hanem a népét, vagy annak is egy meghatározó nagyságrendű részét.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.