Közelegnek az ünnepek. Nagyon sok családban mire asztalra kerül az ünnepi menü, már olyan feszült a hangulat, hogy szinte robban. Ha az alábbi öt csillagjegy szülöttei közül ünnepelsz valakivel, ilyesmitől nem kell tartanod, ők az ünneplés királyai.

Kos 03.21 – 04.20. – Megértő

Jött, látott, győzött! Nála egyszerűen nem lehet ünnep-ügyben hibázni, mert olyan gyermeki csodálattal éli meg a piros betűs napokat, hogy észre sem veszi, ha valami megbicsaklik. Egészen másfajta dolgok foglalkoztatják. Az ünnep nem hívja ismeretlen vizek felé hajózni, hanem partnerében igyekszik a régi tüzet ismét feléleszteni és neki ez egy kedves program. Kísérlete általában sikerül: újult erővel lángol fel kettejük között a szenvedély.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Csendesen pihenő

Hunyni látszik az Oroszlán tüze, az ünnep neki nem szól semmi másról, csak a bekuckózó pihenésről. Örömmel szemlélődik szerettei között, de ő arra vágyik, hogy békén hagyják. Nem kell félni az unalomtól, hiszen mindig akad azért valaki, aki az Oroszlánt sikerrel csábítja táncba.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Változóban

Régóta gondolkodik már azon, hogy megújítja az életre szóló „jogosítványát” és ezt most meg is teszi. Ez az ünnep más lesz, mint az eddigiek, megpróbál mindennek örülni és nem a hibákon rágódni. A sikeres ünnep után olyan feldobott hangulatban lesznek, hogy alig várják -amitől eddig mindig tartottak- a következő ünnepet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét