Sorting by

×

Vízöntő a Vízöntővel, Bika a Bikával? – Erre figyelj, ha egyforma a csillagjegyetek!

Ugyanaz a csillagjegyed a pároddal és aggódsz amiatt, hogy vajon működhet-e hosszú távon a kapcsolatotok? Jók a sejtéseid, az azonos csillagjegyűek találkozásakor gyakran vetődnek fel problémák. Hogy mire kell ügyelned, hogy mégis sokáig együtt lehessetek? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Kos

Nem állítjuk, hogy nem vagytok kompatibilisek egymással, de valószínűleg akadnak problémáitok. Mindketten forrófejűek vagytok, igyekeztek a saját utatokat járni, nem szeretitek, ha mások mondják meg, mit tegyetek. Gyakran hajlamosak vagytok másokat hibáztatni, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnétek. Emellett azonban szenvedélyes típusok vagytok, tehát kevés rá az esély, hogy a kapcsolatotok kihűljön. Vitáitokban igyekezzetek kompromisszumokat kötni és ne arra törekedjetek, hogy legyőzzétek a másikat.

… kedden pedig….

Mindig is keményen és lelkiismeretesen dolgozott, kedves Kos. Most úgy tűnik végre eljött az ideje, hogy ez elismertségében is tükröződjön. Minden jel arra utal, hogy erőfeszítéseinek köszönhetően valami nagy változás fog bekövetkezni karrierjében, ami igencsak előre lendíti. Esetleg egy előléptetés, vagy valami izgalmasabb feladat várja, ahol megmutathatja, hogy még mi mindenre képes.

Bika

A Bikák igen makacs természetűek. Ha nagyjából hasonlóan gondolkodtok, akkor nem lesz gondotok, ám ha máshogy látjátok a világ dolgait, akkor bizony vitáknak néztek elébe. Nem könnyű feladat, de igyekezzetek ilyenkor nem megbántani a másikat és elfogadni annak véleményét is. Mindketten szenvedélyesen kitartotok egy-egy elképzelés mellett, a problémát az okozza, ha egyikőtök konzervatív, a másik fél pedig liberális felfogású. Szerencsére azért a közös érdeklődés és a szenvedélyes szerelem együtt sokáig tarthat benneteket.

… kedden pedig….

Ma nagy döntésre szánhatja el magát, kedves Bika, ami az anyagi ügyeit fogja érinteni. A több pénz reményében lehet, hogy mostanában fontolóra vette, hogy munkát váltson. Amennyiben valóban így van, fontolja meg rendesen a lehetőségeit, s csak azután hagyja ott jelenlegi helyét, de semmiképpen se felejtse el megkérdezni jelenlegi fonókét egy esetleges fizetésemelésről, hátha õ is rábólint, s így megkímélheti magát a keresgélés fáradalmaitól.

Ikrek

Az Ikrek sokszor kiszámíthatatlan természettel rendelkeznek, így ha a párod is Ikrek, számíthattok konfliktusokra. Fontos, hogy legalább egyikőtök maradjon határozott és próbálja meg vezetgetni a másikat. Hangolódjatok egymásra, így nincs minden veszve: hosszan tartó kapcsolat is lehet a tiétek. Ha érzelmeiteknek sikerült erős gyökeret vetni, bátran alapíthattok családot is. Az pedig mindenképp pozitívum, hogy két Ikrek találkozásakor garantált a közös téma és nagyobb társaságban is jól érezhetitek magatokat.

… kedden pedig….

Vegye elő intuitív és empatikus énjét, kedves Ikrek, mert ma igencsak szüksége lehet rá. Az emberek ma valahogy minden problémával önt találják meg, s ügyes bajos gondjaikat bizony hosszasan ki is szeretnék fejteni, melyre aztán megoldást is várnak majd öntől. Ez bizony nagy felelősség, de jó átérző képességének segítségével biztosan remek tanácsokkal fogja ellátni barátait.

Rák

Jó hírünk van a Rákoknak: ha Te és párod is ilyen csillagjegyű vagy, valószínűleg működni fog a kapcsolatotok! Mindketten elgondolkodók vagytok és imádtok a másikhoz hozzábújni. Számotokra egy tökéletes este úgy néz ki, hogy betakarózva ültök egymás mellett a kanapén és megnéztek közösen egy jó filmet. A nehézséget az okozza, hogy el kell fogadnotok a másik hangulatváltozásait. Ha azonban már ezt is megszoktátok, akár arra is megértetek, hogy szülővé váljatok.

… kedden pedig….

A mai nap mindenképpen szakítson időt egy kis sétára a friss levegőn, kedves Rák. Akár egy másfél órás járkálás is teljesen kitisztíthatja gondolatait és segíthet, hogy teljesen feltöltődhessen. Akkor se tagadja meg magától ezt a kis luxust, ha sok a dolga. Menjen hát ki a közeli parkba, és szívja magába a levegő frissességét, a csendet, töltse meg lelkét nyugalommal.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.