Érzéki szerelmi horoszkóp 2022 júniusára – Jólétből és bőségből nem lesz hiány! - Városi Kurír

Sorting by

×

Érzéki szerelmi horoszkóp 2022 júniusára – Jólétből és bőségből nem lesz hiány!

A tavasz telis-tele volt különbnél-különb bolygómozgásokkal, melyek hatásai fel is kavarták az állóvizet a hónapok során. Ám a június beköszöntével egy teljesen új időszak kezdődik, a Világegyetem is más energiákat mozgósít, így ez, a horoszkóp függvényében a különböző csillagjegyek szülötteinek is hatással lesz a mindennapi életére. A szerelmi ügyekben is bekövetkezhet néhány változás, ezért nézzük is, mit jósolnak a csillagállások a szerelem terén!

Hirdetés

Nyilas: titkos viszonyra vágysz

Nyilasként mindig tisztán érzed, hogy mire van szükséged, ám a Vénusz most misztikusságot és titokzatosságot tartogat számodra. Egyszer csak azon veszed észre magad, hogy valami izgalmasra vágysz. Hagyd, hogy magával sodorjon ez a vágy, de ne felejts el józan fejjel gondolkodni.

…addig is csütörtökön….

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentős szerephez is juthatnak szakmai előmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Bak: új emberekkel ismerkedsz meg

A Vénusz a kapcsolataidat és a másokkal való viszonyaidat alakítja. Rengeteg új esemény vár rád, ahol új, ismeretlen emberekkel köthetsz barátságot. Hidd el, ebben az időszakban egy ilyen eseményt sem akarsz majd kihagyni, mert bárhol összefuthatsz egy olyan személlyel, aki valamilyen oknál fogva magával ragad.

…addig is csütörtökön….

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit később, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Vízöntő: a karriered szerelmese leszel

Ne fogd fel ezt negatívumként! Végre, hogy a karriered felfele ível, és végre, hogy benned is születik annyi ambíció, hogy menetelj tovább. A Vénusz olyan karizmával ruház fel, amit könnyedén kamatoztathatsz munkád során, csak végezd feladataidat teljes erőbedobással.

…addig is csütörtökön….

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntő, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Halak: szélesedik a látóköröd

A szerelem bolygója az ismeretlen felé taszít téged, kedves Halak. Szeptemberben erős késztetést érzel arra, hogy új dolgokat próbálj ki, idegen helyeket fedezz fel és minél többet utazz. Ha tavasszal nem sikerült, akkor ez az időszak tökéletes lehet egy utazásra, ahol más környezettel, más kultúrával és más emberekkel ismerkedhetsz meg.

…addig is csütörtökön….

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szűrni a kettő közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

<<< Másra gondoltál? Kattints! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.