Ezt csináld utánuk, érdemes! Van 6 csillagjegy, akik értékelik az élet apró örömeit és emiatt az Univerzum megjutalmazza őket! - Városi Kurír

Sorting by

×

Ezt csináld utánuk, érdemes! Van 6 csillagjegy, akik értékelik az élet apró örömeit és emiatt az Univerzum megjutalmazza őket!

Ők azok, akiket még a kinti madárcsicsergés is örömmel tölt el. Tudják, hogy a boldog élet alapja a kis dolgok értékelésében rejlik. Ugyan ők is szembesülnek nehézségekkel az életben, igyekeznek mindig a legjobbat kihozni a dolgokból. Könnyű túlságosan cinikusnak és elfoglaltnak lenni ahhoz, hogy észrevegyük a körülöttünk lévő számtalan szépséget a világban. Néha mégis meg kell állnunk és élvezni egy csésze kávét, egy gyerek kacaját vagy a tájat, ami körülvesz. Íme, azok a csillagjegyek, akik a legjobbak ebben.

Hirdetés

Bika

Nem arról van szó, hogy a Bika nem értékeli a nagyvilági, luxus dolgokat, viszont tudja, hogy a számos apró, de mégis értékes dolog segít minket abban, hogy túllendülhessünk az élet negatív aspektusain. Realisták, ezért tudják, hogy rossz események igenis bekövetkezhetnek, viszont hiszik, hogy enyhülés létezik mindenki számára.

… a pénteken valami ilyesmi várható….

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekről fog szólni, kedves Bika, így, bármiről is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálók. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több időt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sőt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Mérleg

Igyekszik a jelenben élni és nem kihagyni az élet nyújtotta apró örömöket. Tudja, hogy ezek a legértékesebb pillanatok és dolgok, amelyek valójában az életet jelentik. Néha attól tart, hogy lemarad valamiről, ezért hajlamos hiperéber üzemmódba kapcsolni. Általában mindig a napos oldalt nézik és ők azok, akik a legjobbat hozzák ki egy adott helyzetből.

… a pénteken valami ilyesmi várható….

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértő szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Ikrek

Az Ikrek számára az apró, szívből jövő kedves gesztusok képesek megerősíteni a kapcsolatokat. Nem csak a családjukkal, de a barátaikkal, kollégáikkal, sőt még az idegenekkel szemben is ilyen attitűdöt mutatnak. Ezek az apró tettek szebbé teszik mások és az ő napjukat is, ami nagyon jó érzéssel töltik el őket.

… a pénteken valami ilyesmi várható….

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezők alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítók is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Rák

Az apró örömöket számukra azok a pillanatok jelentik, amelyeket a hozzájuk közel álló emberekkel élnek meg. Amikor leülnek egy családi ebédhez vagy vacsorához, amikor a gyermeküket először hallják nevetni. Az apróságokat értékelve hála járja át a szívüket és biztonságban érzik magukat, mintha a világon minden melegséget és szeretet árasztana.

… a pénteken valami ilyesmi várható….

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

<<< Még valamit? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.