Csillagjegyek

Vigyázz velük! – int a horoszkóp – Ez az öt csillagjegy általában megrontja a nők életét

horoszkóp
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Párválasztás előtt nem árt erősen a szívünkre hallgatni, de azt is vegyük figyelembe, hogy mit mond a horoszkóp. Ha olyan férfi a kiszemeltünk, aki az alábbi 5 csillagjegy valamelyikébe tartozik, jobb, ha kétszer is meggondoljuk a dolgot. Úgy tartják, hogy a Kos, Bika, Ikrek, Szűz, és Nyilas csillagjegyű férfiakkal jobb, ha nem kezdünk.

Kos

Intelligens, és magabiztos, de általában meg sem hallgatja azokat az embereket, akiknek a véleménye nem egyezik az övével. Igen erőszakos tud lenni, mindent megtesz azért, hogy megtartsa a választottját, sajnos nem áll tőle távol a fizikai bántalmazás alkalmazás sem. Törekszik arra, hogy elnyomja az agresszióját, de soha nem lesz belőle egy lelki beállítottságú, szelíd ember. Ha érzelmes, törékeny jellem vagy, jobb, ha távol maradsz a Kos férfitól- int a horoszkóp.

Bika

Nem tudja elviselni, ha valaki nem felel meg az elvárásainak. Próbálj meg minél természetesebben viselkedni, ha egy Bika férfi társaságában vagy, mindig légy önmagad. Ne táplálj hiú reményeket, jó, ha idejében tudatosítod magadban, hogy soha nem fogsz tudni teljes egészében megfelelni az elvárásainak. Ha önmagadat adod, és pontosan úgy tetszel a Bika férfinak, amilyen vagy, akkor hűséges társra találhatsz személyében.

 

Ikrek

Hűséges, és megbízható társ lehet, azonban van egy gyenge pontja, mégpedig a szórakozás. Egyáltalán nem előrelátható, az sem zavarja, ha az utolsó filléreket is kedvenc időtöltésére szánja. Soha nem tervez előre, mindig spontánul cselekszik. Nem lehet túl nyugodt, és biztonságos mellette az élet. Kevés időt tölt a családjával, állítja a horoszkóp.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!