Bizsergető csillagjegyed, ami lerántja a leleplet az 5 férfimágnes csillagjegy kilétéről!

horoszkóp
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A horoszkóp szerint egyes női csillagjegyek a külső és belső jellemvonások olyan kombinációjával rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a férfiakat úgy vonzzák, akár a mágnes. Ez persze nem jelenti azt, hogy a többi nő ne lehetne vonzó, hiszen, minden egyes nőben van valami, amitől egyedi és különleges, mással össze nem hasonlítható. A következő jegyekre mégis nagyobb általánosságban jellemző a megragadó kisugárzás. Lássuk, hogy kik ők!

KOS

A Kos nők sokat adnak a külsejükre és nagy bennük a győzni akarás. A divat és az élet iránti szenvedélyük egyvelegéből egy tökéletes kisugárzás alakul ki. Senki nem tud közömbös lenni irántuk. Jól tudják, hogyan hívják fel magukra a figyelmet és egy pillantásukkal le tudják venni a másikat a lábáról – állítja a horoszkóp.

BIKA

Az érzékiségükkel és szépségükkel bármely férfi szívét képesek meghódítani. A finom gesztusaikkal azt sugározzák, hogy a párjukkal is gyengédek és gondoskodóak és ezt ki ne szeretné? Egyszerűen kitűnnek a tömegből, így nem lehet nem észrevenni őket. Az is különleges jellemzőjük, hogy gyengéd és bájos külsejük mögött erős és vasakarattal rendelkező nő rejtezik, aki a párjával mégis finom tud maradni.

IKREK

Az Ikrek nő több területen is tehetséges, ezért nem esik nehezére, hogy egy férfi szívét megnyerje. A kiszámíthatatlansága izgalmassá teszi a vele való ismerkedést. Finomság és pozitív értelemben vett őrültség is lakozik benne. Vele egy férfi soha nem unatkozik, mellette minden nap egy kaland. Ráadásul nem csak a belső világa káprázatos, de a külső megjelenése is – állítja a horoszkóp.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.