Csillagjegyek

Rázós hétvége vár ránk! – A csillagállásból kiolvasható kire, mennyire….

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kisebb-nagyobb összezörrenések és bosszúságok várhatóak a csillagjegyek életében. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot, így azután talán rá tudnak készülni, hogy mi vár ránk.

KOS

Ügyelj arra, hogy kiben bízol meg, kedves Kos. A hétvégén váratlanul kígyók teremhetnek körülötted. Elkerülheted a csalódást, így azt is, hogy később bizalmi problémáid legyenek. Viszont nem várt anyagi gondok is felléphetnek, ami beárnyékolhatja a következő napjaidat, és akaratlanul is összetűzhetsz emiatt a szeretteiddel, akikkel kapcsolatban más egyéb problémák is felmerülnek. Fontos dolog a győzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebből is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyőznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

BIKA

A következő napokban sikerül leküzdened a stresszt, ami egész héten kínzott. Mi több, megjön a magadba, és képességeidbe vetett hited. Most különösen igaz lesz, hogy minél jobban szereted önmagad, annál jobban szeretnek majd mások. A szerelmi életedben ez új és egyúttal kellemes meglepetésekhez vezethet. A párod kifejezetten elkényeztet majd szerelmével. Igen valószínű, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért – ígéri a horoszkóp.

IKREK

Magabiztosnak, de talán megvilágosodottnak is érzed magad, a jegyedben járó Nap és a Merkúr – vagyis az uralkodó bolygód -, közötti kozmikus társulásnak köszönhetően. Használd ezt arra, hogy megvalósítsd a céljaidat. Most elég hangot adni a vágyaidnak, és a környezeted lesni fogja minden kívánságodat. Komoly égi támogatásban van részed, ami a szerelmi életedben is megjelenik, és párban élőként romantikát, szingliként új partnert hoz. Ma rengeteg lehetőség közül választhat majd, kedves Ikrek, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

RÁK

Nemrég törés keletkezhetett az egyik kapcsolatodban. A jó hír az, hogy gyógyulás várható benne. Viszont ezzel együtt egy másik viszonyodban konfliktus adódik. Szerencsére itt nem lesz akkora baj, és hamar elsimíthatjátok a kellemetlenséget. Fontos lenne, hogy időt szakíts önmagadra, és a saját vágyaidra, máskülönben egész hétvégén megint mások körül fogsz sürögni-forogni. Ne akarj teljesen kimerülni!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!