Csillagjegyek

Ne törd tovább a fejed, a csillagjegyed segít, ők 6-an a következő hét egyértelmű nyertesei – De a többiek sem panaszkodhatnak

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A horoszkóp, hol csak utal rá, hol, úgy mint most is, konkrétan megnevezi azokat akik az elkövetkező időszakban, napban sikerre számíthatnak. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak ők lesznek sikeresek, de azt igen, hogy nekik bőséggel juthat másra is idejük, mint a siker hajszolása, és ez jó.

Kos

Hétfőn és kedden jól nézd meg, hogy hová lépsz és merre mész, szó szerint figyelj oda magadra! A hét többi napján érdekes és izgalmas élmények részese lehetsz, Emberi kapcsolatodra érdemes volna nagyobb hangsúlyt fektetned, mert olyan kapcsolatra lelhetsz ami egész életedre hatással lesz pozitívan- ígéri a horoszkóp.

Bika

Jól indul a heted, örömteli kellemes dolgok várnak rád, többek között olyanok is amelyekre már régóta vágysz, beleértve a szívügyeidet is. Igyekezz megtalálni az aranyközéputat, ne sodródj a végletek felé! A karrieredben egy jó döntés nagyon sokat segít. Keresd a lehetőségeket, mert ez a hét neked kedvez.

Ikrek

A hét első felében egyáltalán nem bánnád, ha valaki olvasni tudna a gondolataidban, ám ez nem fog menni, kénytelen leszel kitárulkozni és kimondani azt amit eddig nem mertél. A hét további részében minden okod meglesz arra, hogy jól érezd magad, sőt még pénzt is kaphatsz, amire egyáltalán nem számítottál.

Rák

Hétfőn és kedden apróbb örömök dobják fel a napodat, több kellemes meglepetésben is lesz részed. A hét további részében szorosan együtt kell működnöd munkahelyi kollégáiddal, s megtanultok együtt gondolkodni. Ez hosszútávon nagyot tud neked segíteni, mert elindíthat egy sikeresebb időszakot az életedben. De ez csak rajtad múlik. Használd ki ezt a lehetőséget.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!