Ez a 3 csillagjegy minden pasi álma – vadászatra fel!

Éppen társat keresel? Add a pasik tudtára, ha az alábbi  3 csillagjegy  valamelyikének a szülötte vagy, hiszen fantasztikus párja leszel a jövendőbelidnek!

Bika csillagjegy a vágy titokzatos tárgya

Ha a nagy szerelem betoppanásáról álmodozol, akkor is jó tisztában lenni saját értékeiddel. Persze az ember horoszkópja nincs az arcára írva, de pólófelirat vagy kitűző árulkodhat róla: „Halak vagyok, és tán én leszek a barátnőd!” Bikaként erősnek és függetlennek mutatkozol, de belül szerető és gondoskodó vagy. Igazán szerencsésnek mondhatja magát az a fickó, aki téged szemel ki és meg is kaparint: nem bánja meg, hiszen a Bika jegyűek remek partnerek!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-15)
A mai nap folyamán gondok nyomaszthatják, melyek mostanában egyre több fejtörést okoznak önnek, ám ugyanakkor egy önhöz közeli személy segítő kezet nyújthat a problémás ügyekben, melybe érdemes belecsapnia, mivel ez egykettőre kiránthatja önt a pácból, vagy legalábbis nagyban megkönnyítheti dolgát. Ne is habozzék elfogadni a segítséget, hisz végül is mire jók a barátok, ha nem arra, hogy segítsék egymást. Inkább jöjjön egy szívességgel egy kedves ismerősének, mintsem szenvedjen még heteket olyan dolgokkal, melyeket segítséggel egy csapásra megoldhatott volna. Hűséges vagy partneredhez, és testileg-lelkileg beleadsz mindent a kapcsolatotokba. Bármi is történjék a szerelmetek során, soha nem fogsz más karjaiba rohanni egy kis vigaszért.
A partnered számíthat rá, hogy együtt építitek fel közös életeteket, ráadásul – és nem mellékesen – te aztán tudod, hogyan érezd jól magad az ágyban! A konyhában pedig igazán magabiztosan villantod meg gasztronómiai tudományodat. Finom ételek, szex, szerelem – akarhat-e valaki többet ennél az életben?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük