Kicsit elhatalmasodtak a közösségi oldalakon a magyar miniszterelnök külsejét firtató, méltató, cikiző cikkek, posztok, de lássuk be a nemrég közzétett “V4-ek, akik öten voltak” – kép igencsak próbára tette a rekeszizmot.


[mnky_ads id=”10551"]

Ki-ki vérmérséklete szerint….

Konok Péter történész, publicista illően az alkalomhoz közösségi oldalán írta le véleményét:

“Nos, én nem akarok többet Orbán gatyájával foglalkozni, sőt legszívesebben Orbánnal is csak akkor foglalkoznék legközelebb, amikor a rá kiszabott ítéletet elemzem, de muris látni a NER-hívők kognitív disszonancia-redukcióját.

[m[mnky_ads id=”10552”]p>

Azt írtam, nem tudok elképzelni olyan fanatikus Fidesz-rajongót, aki nem röhögi és/vagy szégyelli el magát a kép láttán.

Nos, ez többé-kevésbé bejött:

úgy általában a Fidesz-hívők azt állítják, a kép hamis, Photoshop. Mert úgy a legkényelmesebb kikeveredni a kínos valóságból, ha tagadjuk.

Nos, meglehet, hogy a kép Photoshop, ám akkor komoly diplomáciai bonyodalmak elé nézünk, mivel a szlovák miniszterelnök, Peter Pellegrini posztolta. De a legfrappánsabb rajongói kommentet mégis Orbán saját oldalán olvastam:

“Miniszterelnök úr, akkor is Ön köztük a legmagasabb!”.

“Három dimenziónk nyűgei elszakadnak, s kitárulnak körül a világtengerek” – írta 1913-ban Oszip Mandelstam.”

A kommentekből szemezgetve:

“A nadrág hossza jó csak a lábak rövidek és mivel ilyen rövid lábakon nem igazán lehet állni ezért áll az egész családjával és sleppjével mások lábán.”

“A kép hamisítvány!! Valójában az imperialista nyugatiak akarják így lejáratni szeretett vezérünket! Itt az eredeti kép:

fotó: illiberal memes

“Ballibsi Soros ügynökök meghamisított képet terjesztettek a nagy vezérről,de a habony művek kft ma nyilvánosságra hozta az eredeti képet saját,csak igazat író médiáiban!Ime a valódi kép a találkozóról!

 

“Nemhogy örülnénk hogy egy fotó erejéig kivegye a kezét a zsebéből, megállta hogy ne nyalogassa a száját, és nem igazgatta magán az öltönyét másodpercenként. EZ TŐLE NAGYON SZÉP EREDMÉNY OKÉ??? ”

Kapcsolódó

Konok Péter: A megkergült Vezérnek semmi kapcsolata sincs már a valósággal

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét