Ez tényleg ciki! Németh Szilárd, aki fennállása óta szerda reggel közlekedett először a városban

Reggelenként minden fővárosban mindig dugó van – volt – lesz! Ez nem újdonság, aki “földönjáró” tudja ezt és ennek megfelelően indul munkába. Nem úgy Németh Szilárd, aki most ébredt cirka 50 éves álmából és sofőrje oldalán Csepelről autózni indult a reggeli csúcsban.

Ki a hibás? Persze, hogy Karácsony!

A Fidesz-potentát feltehetően szolgálat autója “anyósüléséről” posztolt szerda reggel egy szelfit ezzel a hozzáfűzéssel:

“2020. szeptember 2. 07:37. Így araszolnak a csepeliek iskolába és munkahelyeikre Karácsony Gergely Budapestjén.”

https://www.facebook.com/nemeth.szilard.fidesz/posts/2652235781706801

Németh közszolga ezek szerint mázlistának mondható, mert az emberemlékezet óta így működő reggeli dugókból kimaradt és csak most szembesült a ténnyel, amivel mi mindannyian küzdünk reggelről reggelre függetlenül attól, hogy ki a főpolgármester Budapesten.

https://www.facebook.com/nemeth.szilard.fidesz/posts/2652249281705451

Nem ismerek rá…..

Biztosan nagyon megviselte a szembesülés azzal, hogy ilyenkor mennek dolgozni a “népek”, mert kihagyta a “bűnösök” közül, akik ezért okolhatók a menekülteket, akik miután elvették a munkánkat még blokkolják is a forgalmat és Sorost sem említette meg, aki titkon pénzeli a sok autóst, hogy lassítsák a Csepel-belváros tengelyen az autózást.

Nem tudni, hogy saját kútfőből jött az ötlet, vagy besegítettek neki, de bárhogy történt is, elég gáz!

A kommentekből szemezgetve:

“Nekem van egy olyan megérzésem, hogy már tavaly is voltak Pesten dugók… és azelőtt is… de cáfoljon meg egy fideszes szavazó, hogy csak azóta ismeri a pesti ember egyáltalán a közlekedési dugó fogalmát, amióta Karácsony a polgármester. A fideszes uralom alatt gondolom fénysebességgel lehetett közlekedni a városban…”

“1 éve ugyanez volt. Mi van kiadta a fidesz iroda hogy mindenkinek ezt kell posztolnia?”

“Ki ne essen, azért kapaszkodik két kézzel araszoló autóban?”

“Amikor egyszerre indul meg minden szülő a gyerekével az iskola irányába….. Hihhetetlen… Soha nem fordult még elő ilyen, a fideszes meg sivalkodik??!!”

“Honnan tudja, hogy ez dugó, hiszen még sosem látott ilyet Budapesten”

“Ha jól látom, ez a Szabadkikötő út, amin tényleg elég nagy a káosz. De mi is okozza ezt a dugót? A Kvassay hídat december végéig újítják fel, egy 2019 májusi (pre-karácsonyi időszak) közbeszerzés alapján, amit Mészáros tesója nyert meg. Eközben a közelben épül az Atlétikai Stadion is, ami szintén rátesz egy nagy lapáttal. Bele sem merek gondolni a környéki dugók méretébe, ha mindegyik olimpiai kivitelezés is megindult volna. Csak azt sajnálom, hogy a Stadion építése miatt a csepeliek a ferencvárosiaknál nagyságrendekkel többet szívnak, de a 9. kerületi önkormányzattal szemben Csepel nem harcolt ki magának kompenzációt.”

szélrekord

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük