BulvárKiemelt hírek

Ez vár a mai napon rád, a horoszkópod szerint

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A Horoszkóp szó, mint olyan, a latin horoscŏpus- ból származik , ez pedig a görög ὡροσκόπος-ből (horoskópos), amely azt jelenti: „aki megtartja az órát”,  és azon a hiten alapul, hogy ez az ami igazán  befolyásolja  az emberek életét.

Kos

Ma fáradtnak, kimerültnek érezheti magát, kedves Kos. Bár biztosan nem beteg, mégis a mindennapi stressz hatására kimerültek tartalékai. Vegye ki a napot, pihenjen egy kicsit, törődjön ma önmagával. Készítsen magának egy relaxáló, meleg fürdőt, majd egy jó könyvvel, vagy filmmel koronázza meg napját, ezt tanácsolja a horoszkóp is mára.

Bika

Érdekes, izgalmas álmai kreativitását felélénkítve ösztönzik önt, kedves Bika, egy kis változtatásra a mindennapokban. A mai nap tökéletes arra, hogy kipróbáljon valami újat akár művészetii, akár valamilyen kulturális ágazatban. A romantika és az intimitás is nagy szerephez jut ma az életében. Párja lehetséges visszafogottsága, bár gátolhatja érzelmei kifejezésében, de ez ne szegje kedvét, kedves közeledéssel kellemes perceket tölthetnek ma el együtt.

Ikrek

Ma igencsak aggódhat az otthoni dolgai miatt, kedves Ikrek. Egy probléma folytán szüksége lehet külsõ segítségre, minek folytán hozzáértés hiányában kénytelen megbízni más, idegen emberek szaktudásában. Ne aggódjon, s legyen résen minden pillanatban, hogy megbizonyosodhasson arról, minden rendben történik.

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Egy kellemetlen pletyka keringhet ma önről, állítja a npi horoszkóp. A jelek arra utalnak, hogy egy közeli barátja ferdítette el a tényeket, s kikotyogott valamit, ráadásul rosszul, ám ez nem feltétlenül igaz. Vizsgálja meg a helyzetet, s informálódjon, mielőtt elhamarkodottan egy ártatlan, kedves ismerősét gyanúsítja meg. Ettől eltekintve egészen szép nap vár önre, s képzelete igencsak aktívnak mutatkozik, ami kiváló arra, hogy némi kreativitásban vezesse le a nap fáradalmait.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!