Ez vár a mai napon rád, a horoszkópod szerint

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy előre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelő mennyiségű tökét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelő döntés.

Szűz

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szűz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt őszinte és ebből adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendőit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Mérleg

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehető zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezőleg cselekszik. Figyelmeztet a nap horoszkópja.

Skorpió

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellő támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebből levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezőjéről árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebből erőt, meglátja, nem fog csalatkozni!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük