Ezt most hogy kellene minősíteni? Újabb 28 halottja volt a hétvégén a járványnak, a kormány meg csak “kommunikál”!

Hihetetlen botrányos és mondjuk ki végre nyíltam: népellenes, amit Magyarország felelőtlen kormánya járványkezelés örve alatt tesz, illetve nem tesz.  Jól láthatóan napról napra egyre feljebb kúszik a halálos áldozatok száma, ők az azonnali cselekvés helyett csak fecsegnek.

Újabb csúcson a hétvégi halál

Miközben pénteken reggel a magyar miniszterelnök szokásos hablatyolását hallgatta a kíváncsi még rá, a fertőzöttek és a halálozások száma csendben, de nagyon agresszívan kúszott felfelé. Vasárnap estére a a legújabb halálos áldozatok száma elérte a 28-at, Orbán Viktor kedvenc fordulatával élve:

“Újra mondom kedves barátaim: a 28-at”!

Normálisak ezek?

A pandémia eddig 30.303 áldozatot szedett Magyarországon, ezzel a számmal Orbán kormánya és személyesen a miniszterelnök az áldozatok számát tekintve a világelsők közzé vezette országunkat, és ők még most is vadász kiállításozgatnak és eszükben sincs azonnali megszorító intézkedéseket hozni.

Hol van, hol  kirakósozik éppen valamelyik rég holt magyar király csontjaival, az Emberi Erőforrások minisztere, merre pötyög ostobaságokat a maszk viselésről a tisztifőorvos, vagy inkább úgy kérdezem ezeknek az önmagukat már régen lejáratott hiteltelen embereknek a jól felkészült utódai, ők hol vannak?

És ha már a kérdésfeltevéseknél tartunk, hol vannak az utcákon felháborodottan vonuló 10- és 100 ezrek, azok akiknek hozzátartozói, barátai belehaltak abba a  gyilkos, nem törődőm hozzá nem értésbe, amit a rezsim művel velünk, ellenünk, és művelni is fog a továbbiakban is, hiszen teheti.

Egy kis kincstári optimizmus (…erről beszélek, Nyuszó-muszó!)

A koronavírus delta variánsa miatt több országban és hazánkban is újra emelkedik a fertőzöttek száma. A járvány mostani hullámában azonban nagy előny, hogy már van vakcina és a legtöbben fel is vették az oltást, amely a legerősebb védelmet jelenti a vírus ellen. A beoltottak kevesebb mint 1%-a betegszik meg és a betegség lefolyása az oltottaknál általában jóval enyhébb. A magyar lakosság többsége regisztrált védőoltásra és már fel is vette azt, aki még nem, az továbbra is megteheti a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon.

Még egyszer kérdezem, hogy-hogy üresek az utcák és közterek?

(A cikk eredetileg a Respublika.hu-n jelent meg.)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

One thought on “Ezt most hogy kellene minősíteni? Újabb 28 halottja volt a hétvégén a járványnak, a kormány meg csak “kommunikál”!

 • 2021.10.11 at 19:48
  Permalink

  250 millió fertőzött és kb. 5 millió halott?! ESZMÉLÉS EZ…ESZMÉLÉSHEZ!!!
  VILÁG-CSALÁS és ŐRÜLT HOLLYWOODOO MINDEN SZINTEN, SZINTE MINDIG!!!
  MIKOR MONDJA KI VÉGRE-VALAHÁRA 1 PROMINENS ROTHSCHILD LAKÁJ, HOGY EZ NEM JÁRVÁNY!!!…- HANEM HIBASZÁZALÉK ALATTI TERMÉSZETES LEMORZSOLÓDÁS?!
  FŐKÉNT ÚGY, HOGY MINDEN SZÍV és ÉRRENDSZERI BETEGSÉGBEN SZENVEDŐT és/vagy ALUL-TELJESÍTŐT
  COVIDOSNAK CÉDULÁZTAK FEL!!!
  …NEM BESZÉLVE ARRÓL, HOGY a TÖBBI ASZTMÁBAN, POSZTRAUMÁS STRESSZBEN, ALKOHOLIZMUSBAN LELEDZŐT is “(T)RENDRE”IDE SOROLTAK/NAK a JÓL FIZETETT HALOTTKÉMEK!!!
  “ELALVÁS” ELŐTT: KÖTELEZŐ!!!
  Hogyan kötődik Soros György szarból kikupáltja (Orbán Viktor?!) és a magyarországi balliberális oldal oligarchája is a koronavírusra hivatkozva az új világrendet hirdető gyilkos Rothschild klánhoz, Henry Kissingerhez és annak táskahordozójához Klaus Schwabhoz, a Világgazdasági Fórum elnökéhez?
  Mi köti össze őket Mark Zuckerberggel vagy éppen a sátáni “oltogató” Bill Gates “vakcina-pápával”?
  Mi is a lényege ennek az új, de annál agresszívabb világ-rumlinak, a Great Resetnek?
  Válaszok a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=wkPOeNZbUEI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.