Kerítésen innenKiemelt hírek

… és a honvédségi Falcon csak repked rendületlenül – Még az egy hónappal ezelőtti Orbán család -reptetéséről sincs nyilvános adat!

... és a honvédségi Falcon csak repked rendületlenül - Még az egy hónappal ezelőtti Orbán család -reptetéséről sincs nyilvános adat!

Egy hónapja próbálok időpontot kapni, hogy betekinthessek a római vakációt kiszolgáló honvédségi luxusgép útjának dokumentumaiba. Minden jel arra mutat, hogy a Falcon az odaúton és a visszaúton is leszállt Horvátországban, ahol felvehette, majd letehette a miniszterelnöki famíliát. Ezért már egy hónapja kérdéssel fordultam a miniszterhez, hogy mi történt valójában azon az úton, de ő – ahogy az várható volt – bazi nagy katonai titokra hivatkozva nem válaszolt – számolt be közösségi oldalán Hadházy Ákos és máris itt az új titokzatos “szárnyalás”.

Úti cél (most éppen): Bordeaux

Épp egy nappal az előtt, hogy a 24.hu megírta: Mészáros Lőrinc borásza és üzlettársa a híres francia borvidéken, Bordeaux-ban vásárolt történelmi szőlőbirtokot, a miniszterelnököt és a kormány tagjait is rendszeresen szállító 606-os jelzésű honvédségi Falcon is Bordeaux-ban járt.

Az érdekesség az, hogy a Falcon menetközben beiktatott egy gyors megállót a párizsi Le Bourget repülőtéren, ahol már péntek óta ott állomásozott a Mészárosék által gyakran használt Bombardier Global 6000-es luxusgép.

A Falcon vasárnap 13 óra körül alig több mint fél órát töltött a Le Bourget-n, majd tovább repült Bordeaux-ba, ahol szintén rövid ideig állt a betonon. A gép vasárnap délután visszatért Magyarországra, 17 óra körül landolt Kecskeméten.

Háttér….

A világ egyik leghíresebb borvidékén, a franciaországi Bordeaux-ban vásárolt neves történelmi szőlőbirtokot egy olyan társaság, amelyet Mészáros Lőrinc borásza és egyben üzlettársa alapított

– derítette ki a 24.hu. A Les Salles-de-Castillon településen 1782-ben létrehozott Chateau de Clotte borbirtok a francia földhivatali adatok szerint szeptemberben került hivatalosan Kalocsai László bordeaux-i cége, a Winemajor SAS tulajdonába. A borvidéket ismertető francia weboldal szerint az összesen 65 hektáros szőlőbirtok harmadán, 21 hektáron termelnek szőlőt, elsősorban merlot, valamint cabernet franc fajtákat. A csaknem 50 parcellát magába foglaló területhez pince és műemlék jellegű épületek is tartoznak, ahol az elmúlt években többszörösen díjazott borok készültek. Legutóbb 2018-ban nyert aranyérmet a birtok egyik száraz vörösbora a Concours International de Lyon versenyen, ahol évente több ezer bor kóstolása után választják ki a legkiválóbbakat.

Az OE-LEM jelzésű Bombardier vasárnap 17:30-kor szállt fel Párizsból, és kora este ért vissza Budapestre

A magánrepülőgép tavaly kétszer járt Bordeaux-ban. Először július elején, majd október közepén. A repülő mindkét alkalommal egy napot töltött a francia városban. A 24.hu megkereste a Honvédelmi Minisztériumot, hogy a 606-os Falcon milyen feladattal repült Franciaországba, de egyelőre nem válaszoltak.

Hadházy eközben….

“Egy hónapja próbálok időpontot kapni, hogy betekinthessek a római vakációt kiszolgáló honvédségi luxusgép útjának dokumentumaiba. Minden jel arra mutat, hogy a Falcon az odaúton és a visszaúton is leszállt Horvátországban, ahol felvehette, majd letehette a miniszterelnöki famíliát. Ezért már egy hónapja kérdéssel fordultam a miniszterhez, hogy mi történt valójában azon az úton, de ő – ahogy az várható volt – bazi nagy katonai titokra hivatkozva nem válaszolt.

 

Na sebaj, éppen ezért már az első levelemben jeleztem, hogy ha nem válaszolhat az országot veszélyeztető titok miatt, akkor viszont engedjen betekintést a repülési dokumentumokba. Ilyet már játszottunk korábban – néhány nagyon bizarr repülőút dokumentumaiba kértem és kaptam betekintést. Ezek az alkalmak elég viccesek,

gyakorlatilag a teljes légügyi vezérkar jelen van a kis szobában, ahova telefont nem vihetek, jegyzetelni sem jegyzetelhetek és kérdéseket sem tehetek fel, a tábornokok, ezredesek némán nézik, ahogy a dokumentumokat nézegetem.

Elmondhatom, hogy azok a körülmények és a megtudott tények is elképesztőek voltak, de a római vakációnál még ezt sem engedik

Gyakorlatilag egy hónapon keresztül hitegetett a minisztérium azzal, hogy majd adnak időpontot a betekintésre és majd hívnak, de a múlt hétig ebből semmi sem lett. Ezért múlt héten odamentem magamtól. Nem fogadtak, hanem azt mondták, hogy 72 órával előtte jelentkezzek be. Ezt is megtettem, így hétfőn fogadott egy “parlamenti főosztályvezető”, aki elmondta, hogy nem adhat semmilyen felvilágosítást. Így ismét jeleztem, hogy azt nem is kértem, azt már tudom, hanem a dokumentumokba való betekintést kérem és jeleztem, hogy kedden újra megyek ez ügyben.

Itt tartunk most

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Csak remélni tudom, hogy honvédeink nem olyan gyávák, mint a vezérkar, amelyik még egy képviselőtől is fél. Persze tudom, nem tőlem félnek, hanem a magát vezérlő tábornoknak képzelő Főnöktől, akinek minden bizonnyal a becses családját a római vakációra reptették.”

 

... és a honvédségi Falcon csak repked rendületlenül - Még az egy hónappal ezelőtti Orbán család -reptetéséről sincs nyilvános adat!

Comments (2)

  1. PáLoS TReND

    Hogyan kötődik Soros György szarból kikupáltja (Orbán Viktor?!) és a magyarországi balliberális oldal oligarchája is a koronavírusra hivatkozva az új világrendet hirdető gyilkos Rothschild klánhoz, Henry Kissingerhez és annak táskahordozójához Klaus Schwabhoz, a Világgazdasági Fórum elnökéhez?
    Mi köti össze őket Mark Zuckerberggel vagy éppen a sátáni “oltogató” Bill Gates “vakcina-pápával”?
    Mi is a lényege ennek az új, de annál agresszívabb világ-rumlinak, a Great Resetnek?
    Válaszok a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=wkPOeNZbUEI

  2. […] hónapja nem adtak időpontot arra Hadházy Ákosnak, hogy betekintsen a honvédségi luxusrepülő római útjának dokumentumaiba és biztosan megtudjam, kiért kellett a horvát tengerparton leszállni. Minden jel arra mutat, […]

Szólj hozzá!