Fokozódik Orbán római vakáció-polémiája! – Hadházy olvas a légügyi információk között és nem fél használni…..

Ahogy arról beszámoltunk, egy hazánkfia lefotózta az Orbán családot péntek este egy kellemesnek tűnő római étterem teraszán. Eddig semmi extra, hisz ez bármelyikünkkel megtörténhet. A truváj ott kezdődött, hogy szombat reggel Havasi szóvivő bejelentette, hogy Orbán Viktor aznap érkezik az örök városba reszt venni a Nemzetközi Katolikus Törvényhozók Hálózatának (ICLN) rendezvényére. „Nem volt jobb mondásuk?” – kérdezhetnénk Müller Cecília nyomán.

A lebukás-saga

Haházy Ákos független képviselő felkavarta az állóvizet, amikor megkapargatta az utazás körülményeit és amit talált, arról beszámolt közösségi oldalán.

„A miniszterelnöki családot római vakációra szállító „honvédségi” luxus jet a hazaúton minden jel szerint TITOKBAN LESZÁLLT A HORVÁT TENGERPARTON ZADARBAN. AZ ODAÚTON PEDIG SZINTÉN TITOKBAN BRAC SZIGETÉN VEHETETT FEL UTASOKAT.

A repüléseket követő oldalon egyértelműen látszik,

hogy a Rómából 11.48-kor felszálló, 607 lajstromjelű Falcon7X luxus jet az Adria fölött elérte a 30000 láb utazó magasságot. Majd rövidesen süllyedni kezdett és 12000 láb magasan 12.07-kor KIKAPCSOLTA A TRANSZPONDERT (JELADÓT). EZUTÁN 40 PERCCEL ZADART ELHAGYVA KAPCSOLTÁK BE ismét az azonosítást, majd 33000 lábig emelkedve utazott tovább Ferihegyre tartva, ahol 40 perc múlva már landoltak is.

Tegnap írtam az odaútról, de akkor még sajnos nem vettem észre, hogy az odaúton Brac sziget repülőtere fölött ugyanilyen esemény történt

A magasságvesztésnek és a jelentős időveszteségnek lehetne oka valamilyen műszaki oka is, de természetesen sokkal valószínűbb, hogy odafele Brac szigetén, visszafelé pedig Zadarban landolt egy villámgyors kitérőre a gép, hogy utasokat vegyen fel/tegyen le majd induljon azonnal tovább.

 

Hétfőn kérdéssel fordulok az Honvéd Utazási Irodához, hogy történt-e az úton repülési esemény, technikai hiba, ha nem, akkor mi volt az oka a kitérőknek

Azt is fontos tisztázni, hogy miért kapcsolták ki a pilóták a transzpondert (ezzel valamennyire veszélyeztetve a biztonságot is), utasította-e őket valaki erre. Továbbá természetesen rákérdezek, hogy kik voltak a repülőn és milyen célból. A római vendéglőben lefotózott miniszterelnöki család repülőútja enélkül is komoly kérdéseket vet fel.

A „hivatalos út” célja enélkül is sántít

A miniszterelnökség szerint ugyanis Orbán a katolikus törvényhozók konferenciájára utazott ki feleségével és gyerekeivel. Erről azonban a fotó nyilvánosságra hozása előtt semmit nem kommunikáltak. Ráadásul Novák Katalin fotózkodott a pápával, Orbánról azonban nem jelent meg fotó a kongresszusról. Orbánról egyetlen fotó jelent meg, ahol egy lépcsőn ülve beszélget Novák Katalinnal és egy kis olasz fasiszta párt vezetőjével.

Ez a római családi kiruccanás így biztosan egy hungarikum.

A honvédségnek sok mindent tisztáznia kell,”

Csendben jegyezzük meg, hogy a honvédségnek nem kizárólag ezt kellene megmagyaráznia, hanem….

„…persze ha nagy nehezen válaszolnak is majd, akkor is titoktartást fognak követelni. Így egyelőre csak sejteni lehet, mi történhetett:

Budapestről Novák utazott hivatalos útra Rómába, de ha már ott repült el, Bracban felvette az ott nyaraló miniszterelnököt és kedves családját. Mivel a fotó lebuktatta őket, szóltak a kis fasisztának, hogy gyorsan mentsék meg Európát és a helyzetet. Majd hazafelé Zadarban lerakták a miniszterelnöki családot, hogy folytassák a nyaralást (hajókázást?)

Ezzel a repülővel amúgy kb 9 millióba kerül egy ilyen út, de ha valóban Novák utazott vele, akkor ” csak” a horvát tengerpart és Róma közötti szakaszon használhatták családi nyaralásra”

(A fotó illusztráció)

 

orbán

14 thoughts on “Fokozódik Orbán római vakáció-polémiája! – Hadházy olvas a légügyi információk között és nem fél használni…..

 • Ennek a mocskos cigány gazembernek mindent szabad, a nép keservesen fizetett adóiból szórakozik ez az elmebeteg hitler utánzat, mikor kérik végre számon ezt a mocsok patkányt és sleppjét? ez a nép ennyire buta vagy csak szeret szenvedni???

 • Te mucus (a ginácska) gondolom az elmúlt éjszaka sem történt semmi, és lehet hogy már a sokadikon, és ettől kissé (nemis kissé, nagyon) frusztrált vagy.
  Van egy mondás: Nincs randa nő csak nemittunk eleget.
  Szóval neadd fel, amíg kannás van, addig számodra remény is.

 • Erről a Hadházy nevű kecskeorvosról meg csak annyit, hogy egy ótvar szar kukkoló, és az is marad örökre, amíg a Feri a kukába nem dobja, ugyanúgy mint a Gerit.
  GONDOLKODJON EL MÁR VALAKI AKINEK EGY CSÖPP ESZE IS VAN !!!
  Elgondolkodott már valaki azon hogy egy embernek nincs jobb dolga mint mások után kutakodni ?
  Micsoda egy szar családi élete lehet valakinek ha ez az egyetlen „szórakozása” van ahelyett hogy a gyerekeivel vagy a feleségével törődne.
  Ilyenkor szokta a magyar feltenni a kérdést: Ember az ilyen ?

 • Miért is kukkoló? Nem zavar amiket feltár azok igazak ja csak nem jut célba.Az az idő is remélem elfog jönni.Nem zavar amit feltár az enyém tied övé miénk pénzünkből van, ha nem zavar akkor te csak adjad nekik mi nem.

 • Hogy buta az kétségtelen, hogy mazohísta az is valószínűsíthető. Viszont a szomszédot irigyli, ha egy forinttal is több van a zsebébe mint neki. Azaz fölfelé nyal, lefelé rúg!

 • Elgondolkodni valód neked lenne, ugyanis egy betűt se áldoztál arra, hogy legalább megpróbáld a kedves vezetőt védeni (gondolom, pontosan tudod, hogy ez úgyis reménytelen), ehelyett köpködsz-krákogsz azokra, akik nálad kissé jobban észlelik, hogy ezzel az egész csapattal valami óriási baj van, konkrétan az, hogy az iszonyú nagy arcuk mellé egy csöppnyi ész is alig járult – ugyanis ezeket a lebukásokat simán elkerülhetnék. De sajnos még erre is képtelenek… Ez van. Az általad írottaknak viszont semmi alapja nincs, de legalább elárulják azt is, hogy amellett, hogy fidesz fan vagy, embernek sem tűnsz túl izmosnak. Azaz a kérdésed rád sokkal inkább vonatkozik… :-/

 • Bravó!!!

 • ..???????????????😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😎😎😎😎
  ..ámDE!…SEBJJjjjjjjjj…. merintTUGGYUK´..ÚGYe..?!..
  ..HAHAhahahahahahahaMÁááSSssssss´..NEMmmiSSssss´..
  ..DE!..KARMA-ANYÓóó´..
  ..pontEKÖZBEeeeeeee´…ISSsssssss´..
  ..söt!….folyton-folyváSSssst´…ISSsss´..
  ..pontadisznoszaroSSsss-guicsizmáSSsssss´..
  ..ORSZAG- & EU-FOSZTOGATOoooo´..
  ..megaTROGER-putriszökevenyek´ ..
  ..megaPURGYÉK´.. megaTSITSKÁK´…. megaLOTYÓK´..
  ..SARKÁááááBA´..JÁRKÁLgatikmáá´DIkkkmáá´..
  ..???????????????😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😎😎😎😎
  ..hogyVÉGÜLasztán´.. téllegasztán´.. MINDEGYIKNEK… iSSsssss´..
  ..pontMEGAGGYA´ AZTat´…
  ..akiszabottulqrvanagyonMEGÉRDEMELT´…MÁSSssIKAT´….
  ..ÚGYe..?!…NAUGYE…wazzeee..
  ???????????????😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😎😎😎😎

 • Igen az ilyen ember. Kepviselo, az a dolga hogy kideritse a hatalmon levok disznosagait.

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Sajnállak, mivel neked csak egy cigány proli csodálata marad,nem fogsz igy ugatni jövőre, a csaló tolvaj szemét bandának vége, meg az ilyen beteges fidesz hivóknek mint te is, hahahh, különben a szex életem csodás, nem nyúlok magamhoz mint te és itt szerezel örömet magadnak ha ÖV t és bandáját láthatod és imádhatod , beteg kis proli….

 • Hadházynak több van a fejében mint a zsiros elmebeteg hatalom éhes cigányodnak és becstelen gerinctelen bandájának, de ti narancs hivők szerettek szenvedni, idióta sarki kocsmások, nivó nulla !!!

 • Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük