Ezt nem hiszem el! Van 6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben! Kíváncsi vagy a titkukra?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ha Te azok közé a mázlisták közé tartozol, akik pont azzal vannak együtt sülve-főve, akit megálmodtak maguknak, akkor csak szórakozásból olvass belel az alábbiakba, de ha nem, akkor….! Az égiek szerint főleg a szerelem terén várhatók mostanában nagyobb változások, és ennek egyes csillagjegyek igencsak örülhetnek. Nézd meg, hogy közéjük tartozol-e?

Kos

Egy olyan személlyel fogsz találkozni, akire első látásra beleszeretsz. Ha párkapcsolatban élsz, kissé nyugodtabb időszakok várnak rá. Végre megszabadulhattok a késő esti vitáktól, és újra élvezni fogjátok egymás társaságát.

…hogy ez pénteken lesz-e, annak itt nézhetsz utána….

Ma különösen ügyeljen arra, kedves Kos, hogy mindenki számára világos és érthetõ legyen, amit mond, ugyanis ha nem elég körültekintő e téren, most könnyen félreértébe keveredhet valakivel. A délután kifejezetten alkalmas lehet arra, hogy hódoljon szenvedélyének, megélje hobbiját, vagy éppen csak hagyja magát leragadni egy kedves barátjával, esetleg egy új, izgalmas ismerősével. Végül is, miért ne tenné?

Ikrek

Készen állsz arra, hogy megtaláld a nagy Ő-t. Egy olyan emberrel fogsz találkozni, aki még a negatív tulajdonságaidat is szeretni fogja. Ha kapcsolatban élsz, most megtanulhatod a partneredtől, hogyan fogadd el, és szeresd önmagad.

…hogy ez pénteken lesz-e, annak itt nézhetsz utána….

Amennyiben ma egy kisebb összetűzésbe keveredne valakivel, mindenképpen mérlegelje a vita közepette is, hogy milyen szinten áll az illetővel, s mennyire is fontos önnek, s, ha azt találja, hogy nagyon is, akkor mindenképpen kerülje el, hogy elmérgesedjen a szóváltásuk, hisz az most nem ígér semmi jót. Fújjon inkább visszavonulót, egy bizonyos pont után, kedves Ikrek, mintsem elveszítse azt, akit szeret…

Rák

Egy olyan személlyel fogsz találkozni, akivel egy életre szóló kapcsolatot alakíthatsz ki. Nagyon fontos számodra, hogy az illető szenvedélyes, szerelmes, és őszinte legyen. Ha párkapcsolatban élsz, akkor légy egy kicsit türelmesebb, adj egy kis szabadidőt a partnerednek, hogy megnyugodjon, és végre visszataláljon önmagához.

…hogy ez pénteken lesz-e, annak itt nézhetsz utána….

Ma kissé érthetetlen dolgokkal szembesülhet, melyeket egyszerűen képtelen összeegyeztetni világnézetével, olyannyira frusztrálók az ön számára, kedves Rák, azonban, emiatt ne érezze magát egy percig sem kellemetlenül, hisz a hiba nem önben van! Maradjon olyan, amilyen és vállalja, hogy mer más lenni, mint a többiek, még, ha néha mostoha szerep is ez!

<<< Na még párat…! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 thoughts on “Ezt nem hiszem el! Van 6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben! Kíváncsi vagy a titkukra?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük