BulvárCsillagjegyek

A nemjóját! – Horoszkóp (néhány szerencsésnek) 2022. utolsó negyedére

horoszkóp, negyed,

Hiába érezzük úgy, hogy ez a nyár örökké tart, napokon belül elindul az év utolsó negyede. A horoszkóp szerint egyes csillagjegyek jól teszik, ha idejében felkészülnek a csodákra, hiszen fantasztikus időszak vár rájuk. Ők aztán biztosan nem fognak szomorkodni!

Kos

Nagy eséllyel nőni fognak az anyagi forrásaid ezen az őszön és télen, ugyanis olyan szakmai kapcsolatokra tehetsz szert, amelyek által megsokszorozódnak a lehetőségeid. Olyan szerződést, vagy ajánlatot kaphatsz, ami új utakat nyit meg előtted. Az elkövetkező négy hónap komoly anyagi fejlődést tartogat számodra – állítja a horoszkóp.

…addig is hétfőn…..

A mai nap folyamán nem igazán érzi magát vidámnak, s mintha motivációja is alábbhagyott volna. Sajnos van ilyen, ám ön nem az a fajta, aki csak úgy beletörõdik mindenbe, s feladja. Ha éppenséggel nem érzi magát a toppon, hát majd tesz róla, hogy odakerüljön! Ha így áll hozzá a dolgoknak, kedves Kos, nos, annak hamar meglehet az eredménye, s igencsak beindulhat a gépezet. Este aztán, szinte teljesen véletlenül, belefuthat valakibe, akinek nagyon fog örülni, s ez kifejezetten bearanyozhatja a mai napját!

Szűz

Ha arra vágysz, hogy a szerelem tüze megérintsen, akkor ez az időszak a legkomolyabb álmaidat is valóra váltja. Az elkövetkező hónapokban nagyon sok romantikus pillanat is vár rád.

…addig is hétfőn…..

A mai napon egyre markánsabban körvonalazódhat, hogy kétséges, sikerül-e egy határidõs feladatával idõben végezni, ami igencsak felajzhatja, s képes lehet ma minden erejét bevetve, hosszú órákon át kitartóan munkálkodni, aminek, természetesen meg is lesz az eredménye. Figyeljen azonban arra, hogy mindeközben is rendre egyen, igyon is valamit, hiszen minél jobban hajt, annál inkább szüksége is lesz az energiapótlásra, hogy tovább haladhasson dolgaival.

Szerlmi titkok

Oroszlán

Oroszlán csillagjegyű olvasóink most egészen biztosan rá fognak találni a harmóniára és a lelki társukra. Ha kapcsolatban élsz valakivel, akkor most nagyon megerősödik a köztetek levő kötelék. Ha eddig egészségügyi problémáid voltak, nem kell többet aggódnod, mert ezen a télen minden rendbejön. Az évszakváltás nagyon jót tesz neked, valósággal kivirulsz és állandóan mosolyogni fogsz. Anyagi téren is pozitív változások várnak rád. Olyan fontos terveid valósulnak meg, melyek elkezdéséhez eddig vagy támogatásod, vagy bátorságod nem volt. A horoszkóp szerint nagyon motivált leszel, így minden tervedet valóra válthatod.

…addig is hétfőn…..

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ez a mai egy igen intenzíven megélt napja lehet, kedves Oroszlán, ha követi ösztöneit, megérzéseit és szíve szerint, a legjobb tudásából cselekszik. Tegye meg hát, amit meg kell tennie, mondja ki családjának, szeretteinek, amit ki kell mondania, s meglátja, estére már egészen megváltozhat ön körül a világ, méghozzá jó értelemben. Egyetlen dologra azonban érdemes ma ügyelnie: ne hagyja, hogy elragadtassa magát, s ne erõltessen semmit, ami nem megy, mert ma, akár egyetlen kedves, õszinte szóval is olyan távlatokba juthat el másokkal, melyeket eddig el sem tudott képzelni, ehhez viszont kétség kívül szelíd énjére lesz szüksége.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!