Farkas Flórián pofátlansága: folytatnia kell az elért sikerek megtartásáért…..

Itt tényleg minden megtörténhet! Farkas Flórián előbújt a talonból, ahová kétes ügyletei miatt tették és kamerába mondta, hogy szavazzanak rájuk, mert folytatni kell, hogy az elért sikerek megmaradjanak. Jelentkezzen, aki tudja, mire gondolt!

A síbolás mióta siker?

Bemutatta szolnoki jelöltjeit a Lungo-Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség. Megfelelő számú ajánlás megszerzését követően kerülhetnek majd föl a nemzetiségi listára, melyre október 13-án szavazhatnak a romák – számolt be a Szolnok TV.

“Azt gondolom, hogy ez olyan, mint egy család. Egy tőről fakadunk és, ha a felzárkóztatási program folytatása megakad, akkor a cigányság élete visszarendeződik. Ezért a folytatás a garancia, nem csak a programok végrehajtása, hanem ezek a személyek is….”

Hadházy Ákos közösségi oldalán így írt a sajtótájékoztató kapcsán:

“F. Flórián nyilatkozott: szavazzanak rájuk, mert folytatni kell, hogy az elért sikerek megmaradjanak. Én egyetlen elért sikeréről tudok. Ez az, hogy a milliárdok ellopása és négy évnyi nyomozás ellenére még mindig nem kezdeményezte a mentelmi jogának felfüggesztését a magyar “ügyészség”. Remélem, ez a siker tényleg nem lesz végleges. (…)

(Ha tippelnem kellene amúgy, akkor szerintem előbb-utóbb el fogják vinni. A “nyomozás” elhúzásának egy oka lehet: már alig legyen akkorra szabad sajtó, amelyik beszámol a börtönről)”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük