Fekete-Győr: Gergely, nem hallom, mit mondtok, úgy visszhangzik… Kicsit kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdogan fenekéből?

Fekete-Győr András válaszolt Gulyás Gergelynek, Miniszterelnökséget vezető miniszternek, aki a csütörtöki Kormányinfón román ügynöknek titulálta a Momentum Mozgalom elnökét.

Gulyás azért kezdett el “román ügynöközni” a Kormányinfón,

mert Momentum vezetője Kolozsváron egy román elnökjelölt, Dan Barna mellett állt ki.

„A román ügynökök eddig fedésben dolgoztak”

– mondta a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely miniszter arról, hogy Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a napokban arról beszélt, hogy nem az RMDSZ által támogatott magyar jelöltet, Kelemen Hunort, hanem Dan Barna liberális elnökjelöltet támogatja a román elnökválasztáson.

Gulyás hozzáfűzte, hogy korábban szerinte

volt egy konszenzus a magyar pártok között a határon túli nemzetpolitikában, szerinte a Momentum Mozgalom most felrúgta ezt.

Fekete-Győr Facebook posztjában azt írta,

“Gergely, nem hallom, mit mondtok, úgy visszhangzik… Kicsit kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdogan fenekéből? De csak miután kijjebb csúsztatok a kárpátaljai magyarságot háborúval veszélyeztető Putyinéból is…”

Azt is hozzátette, Gulyás ne feledje, hogy az orosz ügynököket a Nemzetközi Beruházási Bankon keresztül Magyarországra és Európára eresztett magyar kormány nevében beszél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük