Felbőszült srác szétverte a falut – a bőszülés oka: kitették a “kultúrból”!

A Mezőlakiak biztosan megemlegetik a hétvégét, amikor egy fiatal srác, akit nemkívánatosnak ítéltek a Veszprém megyei faluban, randalírozni kezdett. A közel 1000 lelkes település megemlegeti a kitiltást.

Na ne má’, hogy kitegyenek!

A helyi körzeti megbízottakat 2018. június 10-én délután értesítette Mezőlak polgármestere arról, hogy ismeretlenek az éjszaka folyamán megrongálták többek között a falu egyik buszmegállóját, az egészségház melletti dísz farácsot, az egyik utcát jelző táblát, valamint több díszfát is közel kétszázezer forint értékben. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap 18 óra körül Pápán igazoltatták a rongálások feltételezett elkövetőjét. A 17 éves vinári fiatalt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A fiatalember elmondta, hogy 2018. június 9-én egy zenés rendezvény miatt tartózkodott a faluban, majd éjfél után elküldték a bálból, ezért idegességében több mindenben is kárt okozott a falu egyik utcájában.

 

A vinári fiatal ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon – tudatta a police.hu.

 

 

A Fidesz bulinegyede – A polgármester helyett a rendőrkapitányt menesztették

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük