Orbán betett a Demjén-famíliának – Agyrém, Rózsi a neved!

Demjén Ferenc öreg korára érdekes elveket tett magáévá. Bedőlve az orbáni gyűlöletkampánynak, inkább nem látogatja a rokonságot az oly veszélyes Bécsben és Berlinben, csak nyugta legyen a képzelt menekültáradattól.

Közpénzen meghülyítve!

Demjén Rózsi a Blikk hétvégi számában adott “mélyinterjút”, amiből egyértelműen kiviláglik, nem ment pocsékba az a rengeteg közpénzünk, amit a regnáló kormány arra költött, hogy meghülyítse a magyar polgárt. Többek között fejet hajtott a kiutalt művészjáradékáért, – nem adta drágán magát – januártól járó havi 121 ezer forint plusz bevételhez juttatja, de a téma érzékenysége miatt nem akar foglalkozni vele. Egyszerűen aláírja, és elteszi.

Egy éve még ő is azok közé a nyugdíjas zenészek közé tartozott, akiknek az apanázsa cirka 50.000 forintra rúgott és kénytelenek minden haknilehetőséget elfogadni. Nemrég írtunk arról, micsoda ribilliót csapott az egykori slágergyáros, hogy szinte senki nem volt kíváncsi a koncertjére. Ahelyett, hogy elfogadta volna a tényt, nekiment a szervezőnek.

Demjén nem mond igazat! – összesen 180-an voltak rá kíváncsiak

Bécsbe, Berlinbe soha…..

A zenész mesélt arról, hogy Amerikából való feleségével sokat utazgatnak, minden évben meglátogatják a “bűn városát”, Las Vegast, amit szerinte nem lehet megunni. Eddig Európában is utazgattak, de a migránsok betettek ennek a szenvedélyüknek. Vagyis inkább a Lázár – Orbán páros. Emlékezzünk a kegyvesztett mindenminiszter bécsi videójára, amiben afelett búsongott, hogy lassan már csak Budapesten lehet szabadon élni, hála a nemzet megmentőjének.

Le se sz@rták Lázárt Bécs – szerinte – no go zónájában – békésen sétált mindenki

„az idegenek kiszínezték belőle a polgári varázst”

-véli a Demjén család feje, aki nejével egyetértésben Berlinben élő rokonait sem látogatja ugyanezen ok miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük