Felfoghatatlan?! Tudod miért hagynak ott a férfiak? – Nem azért…..

A második ok, amiért a férfiak elhagyják a nőket, a személyes terük elleni támadás a nő részéről!

És ez az ok nagyon fontos. Kedves hölgyeim, egy pillanatig se higgyék, hogy ha egy férfi Önökkel él, reggelizik, alszik, és feleségül vesz, akkor ezzel lemond a saját személyes teréről, szabadidejéről, és általában minden tettét, lépését Önöknek kell ellenőriznie. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez esetben a férfi el fog menekülni a nőtől, bárhová, akár a világ végére is, még teljes és mély magányban is, csak hogy szabadon lélegezhessen!

Ne vegyék tehát el a férfiak elől a levegőt. Tegyük fel, hogy komoly, hosszú távú kapcsolatban áll a kiválasztottjával, házasok vagy már közös gyermekük is van, de semmiképpen sem szabad megbilincselni a férfit, mert ez a vég kezdete! Mindenkinek mindig legyen saját (szabad)ideje, saját békéje és nyugalma, ahol senkinek sem szabad zavarnia a másikat, saját személyes tere. Amelyet soha ne akarjunk kontrollálni, irányítani!

Megértem a nők azon kívánságát, hogy közeli kapcsolatban legyenek a kiválasztott férfival mind testben, mind lélekben, de ez a túlzott közelség-keresés mindent elront. Hagyni kell, hogy a férfiak szabadon érezzék magukat a nő mellett, és akkor boldogok lesznek mellette…

Azoknak a nőknek megismételném, akik megragadtak az előző mondatomban a „szabadon érezzék” szókapcsolatnál, mint rejtett veszélyforrásnál, hogy nyugodtan dőlj hátra, cinege, senkinek se kellenek a darvak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük