Feljelentik Bíró Nagy László fideszes képviselőt járványügyi szabályszegés miatt!

Feljelentést teszek Bíró Nagy László fideszes képviselő ellen járványügyi szabályszegés miatt! – írta Szabó Tímea közösségi oldalán.

“B. Nagy Lászlónak azért kellett önkéntes házi karanténba vonulnia,

mert Rovó Lászlóról, SZTE-rektorról kiderült, hogy koronavírussal fertőződött és az sem mellékes, hogy a rektor Olaszországban, Dél-Tirolban volt síelni március 8-át megelőzően. Szeged fideszes országgyűlési képviselője is részt vett a március 15-i ünnepségen, amin Rovó László is, így önkéntes karanténba vonul. Ott volt Trócsányi László egykori igazságügyi miniszter is.”

“Elfogadhatatlan, hogy a szegedi képviselő 7 nap után elhagyta a karantént,

és százakat veszélyeztetve bejött hétfőn a Parlamentbe, és órákig ott ült közöttünk!

Ha minket megfertőz, mi további százakat fertőzhetünk meg, fontos kórházi kapacitásokat lefoglalva az ő felelőtlensége miatt.

B. Nagy László „üzent” nekem,

hogy a társadalom iránti felelősség miatt jött be a Parlamentbe.

Az ember esze megáll!

A felelősség ott kezdődik, hogy betartjuk a karantén szabályait!

Ebből is látszik, hogy hazudik Orbán, amikor azt mondja, hogy az emberek biztonsága az első. Nem, nekik az a legfontosabb, hogy a korlátlan hatalmuk bebiztosításához meglegyen a kétharmad. Ezért bárkit és bármit beáldoznak.”

Háttér….

Szeretném megkérdezni, hogy 133 bátor emberre vagy 133 felelőtlen emberre van szüksége? Mit keres az ülésteremen B. Nagy László képviselő? Mert önöknek mindennél fontosabb az, hogy meglegyen a kétharmad.

-kérdezte Orbán Viktort a parlamenti beszéde elhangzása után Szabó Tímea, mert felszólalása elhangzásakor B. Nagy László már nem volt bent az ülésteremben, de a Párbeszéd társelnöke szerint korábban ott ült. A maszkot viselő képviselőről kép is készült.

fotó: Bangóné

figyu

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük