Lassan kezd átmenni kabaréba az az igyekezet, ahogy egymást lekörözve, életre-halálra igyekszik bizonygatni az összes Fideszből kinőtt, vagy hozzácsapódni kívánó testület, hogy ő már nagyon régen és teljes szívéből fidesznyik.Így tesz a Ficsak is.

Ficsak

A Fiatal Családosok klubjának Egyesülete elérkezettnek látta az időt, hogy bejelentse – ha eddig valaki figyelmetlensége okán, persze, nem vette észre, hogy ők már két éve segíti jegyescsomaggal a házasságra készülőket.

- Hirdetés -

Honlapjuk szerint a Fiatal Családosok Klubja alapítása óta feladatának tekinti a magyar családok boldogulásának, gyarapodásának ügyét. Így most őszintén örülünk….

A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) célja a családos lét szépségeinek lépten-nyomon való hangsúlyozása. Hiszünk abban, hogy az egymás melletti elköteleződés valódi érték, a gyerek pedig maga a csoda. A színes programok mellett, szellemi műhelyünkben igyekszünk összegyűjteni tagjaink felvetéseit, javaslatait, melyeket időről-időre eljuttatunk a döntéshozókhoz, és képviselünk a nyilvánosság előtt is. Kiemelt feladatunknak tartjuk a családalapítás előtt álló fiatalok megszólítását, félelmeik eloszlatását, hisz mi már tudjuk: megéri belevágni!

A Ficsak is beállt Fidesz-papagájnak – véleményterrort vizionál

Vissza az ajcsihoz…..

Két éve adományoz a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) a hozzájuk csatlakozó önkormányzatokon keresztül jegyescsomagot a házasságra készülőknek – mondta Somogyi-Soós Anita, a szervezet munkatársa vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Somogyi Soós Anita közölte, a csomagban egyebek mellett gyűrűpárna, párkapcsolatról szóló könyv és az esküvő szervezésében segítő munkafüzet is található.

A Ficsak munkatársa szerint a házasságkötések száma azért is növekszik Magyarországon, mert egyre több az olyan civil szervezet, amelyik

“nem csak házasságra biztat, hanem segít a boldogság fenntartásában is”.

Tabáni István

énekes azt mondta, évekkel ezelőtt kérte fel őt a szervezet, hogy álljon az ügyük mellé, és ő ezt örömmel megtette, mert számára is nagyon fontos a család, amely egy biztos pont, és amelyből ő is nyeri a lendületet és az inspirációt.

Hátulról támad a mindig egyenes fideszes! – Király Nóra nekiment Juhásznak

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét