Fidesz-trollok támadása a Facebookon – Megnyíltak az égnek csatornái és sz@r zúdul alá!

A hódmezővásárhelyi vereség a szokásos módon a legrosszabbat hozta ki a kormánypártból és támogatóiból. Már el is indult a trollok mocsok- és sz@r-özöne. Orbánék nem vették észre, hogy ott Lázár-falván éppen ebbe, a gonosz mocskos kampányba buktak bele.

Szétsavazott trollok

A Facebook egyik legnagyobb kormánykritikus csoportjában, amely nevében is vállalja a legellenzékibb híradót, hétfő óta megjelentek a kormány és annak teljesítményét istenítő, az ellenzéket fikázó, mocskoló bejegyzések.

Se szeri, se száma a hazug posztoknak, amikkel – mivel tudják, hogy az ellenzéki szavazó inkább kútba ugrik, de nem adja rájuk a voksát – bevallottan is otthonmaradásra akarják bírni őket.

Nem kell azonban félteni a frissiben öntudatra ébredt csoporttagokat sem, ők finoman szólva is “szétsavazzák” az oda irányított, vagy tévedt kormánypárti lézengőket, csoportokat.

A szövegek, amikkel lepattintják a fidesznyikokat, arról árulkodnak, hogy most már nem csak reménykednek, de hisznek is abban, hogy Orbán és bandája elzavarható, és ha csak ennyi lenne Hódmezővásárhely üzenete, a mezőváros már akkor is túltejesítette minden elvárásunkat.

De nem, a hódmezővásárhelyiek ennél sokkal többet bizonyítottak, például:

  • Mocskolódás nélkül is lehet győzni, sőt alighanem csak így lehet (tegyünk ide azért egy óvatos ?-et)
  • a pártok és a civilek összefogása – de csak az – hegyeket is képes megmozgatni
  • hétfőtől bebizonyított tény, hogy betartható a választási ígéret, hiszen Márki-Zay Péter – ígéretéhez híven – első munkanapján közzétette a város és az ELIOS szerződését.

 Megnyílnak az égnek csatornái és sz@r zúdul alá

Úgy tűnik, Lázár is belebukik a dologba, hiszen kommunikálhatnak bármit, Orbán egyáltalán nem bocsát meg a vesztesnek, kivéve persze, (2002.,2006.) ha önmaga az.

Készüljünk, mert eddig soha nem látott, szennyes kampány következik, ezt bizonyítja a trollok előretolt hadosztálya is. De nagy türelemmel és kellő humorral túl leszünk rajta. Ne feszüljünk be, sőt meg is lovagolhatjuk azt a fejetlen kapkodást, ami most eluralta az Orbán-pártot.

Karnyújtásnyira a szabadulás, és csak rajtunk múlik valósággá válik-e, vagy szivárványként szertefoszlik.

Kapcsolódó

Márki-Zay állta a szavát: nyilvánosára hozta a vásárhelyi Elios-szerződést

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük