Fideszes polgár(mester)-háború Hatvanban, aminek a majdani főiskola issza meg a levét

„Forr a világ bús tengere, oh magyar!” Most éppen Hatvanban – azóta, hogy kiderült, lesz a városnak főiskolája. Van, akinek ez tetszik és örül neki, van, aki – bármilyen hihetetlen – minden eszközzel harcol ellene.

Már a Fidesz sem támogatja

Már a Városi Kurir is foglalkozott egy cikkben az akkreditálás előtt álló Innovációs és Társadalomtudományi Főiskola körüli balhéval. Nem csitulnak a kedélyek, sőt… Körvonalazódik a negatív oldal, a támadások oka, háttere.

Információink szerint az egész támadás mögött Szabó Zsolt volt fideszes polgármester áll. Bosszúhadjáratot folytat a város jelenlegi – ugyancsak fideszes – polgármestere  ellen. Viselkedése már a Fidesz számára is vállalhatatlan. Olyannyira, hogy a kormányzó párt nem őt támogatja az őszi önkormányzati választáson. A jelöltjük Horváth Richárd, a jelenlegi polgármester.

Városházi súgóink azt mondják, Szabó Zsolt „teljesen meghülyült”. Mindent és mindenkit támad, hiszen az államtitkársági pozíciójából is kiesett… Hatvanba már nem tud visszakapaszkodni. Arról nem is szólva, hogy Szabó Zsolt is szeretett volna a városnak saját főiskolát, de neki nem sikerült.

Kié is az oldal?

Ezzel szemben Horváth Richárd, a mostani polgármester végül megoldotta ezt is. Ezért támadja az előd a főiskola alapító tanárait… Szócsöve a hatvanonline.hu, amelyet ő pénzel. A cég székhelye is Szabó Zsolt családjához köthető ingatlan!

Ennyi?! Vagy előfordulhat olyasmi is, amit még nem tudunk? Úgy véljük, a történetnek még nincs vége! Szerintünk folyt. köv…

Körmendi Zsuzsa

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük