Sorting by

×

Horoszkóp figyelő! – Figyúzz jól! Mondd a csillagjegyed, megmondom mi vár rád 2021 végéig!

Sorsfordító döntés előtt állsz, fordulóponthoz érkezett az életed, vagy csak azt nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél fel? Mindegy, hiszen a csillagok szinte mindenben adnak egy lökést afelé a választás felé, ami a javadat szolgálja. Ha úgy tetszik, megmutathatják a helyes utat. Az alábbiakban megtudhatod, hogy mi vár rád még az év végéig. Érdemes felkészülni a jó, és rossz eseményekre egyaránt!

Kos

Az év hátralevő hónapjaiban sokkal erősebb leszel, mint eddig valaha. Úgy tűnik végre kezded megtalálni, hogy mi dolgod is van itt a Földön. Álmaid és terveid valóra válnak, kezd beérni az eddigi munkád gyümölcse. Sikerekben gazdag, kiegyensúlyozott időszak vár rád.

Ha az érdekel, ma mi vár Rád, olvasd!

A mai napon a tetőfokára hághat izgalma egy olyas valamivel kapcsolatban, amit már nagyon vár, azonban még muszáj türelmesnek lennie egy kicsit. Annál is inkább, mivel, ha túl korán leszívja energiáját izgatottsága, akkor fennáll a veszélye annak, hogy, mire elkövetkezik a várva-várt pillanat, nem lesz képes hozni az elvártat, tehát csak nyugalom, csigavér, kedves Kos.

…és Ámor-ügyileg….

Meglehet, hogy most annyi felé kell figyelnie, hogy szinte alig bír szerelmi életének aktuális történéseire koncentrálni, s ez egy kicsit aggaszthatja, frusztrálhatja a mai napon. Arra az egyre ügyeljen, hogy ne vegye el a kedvét hosszútávon a szerelemtől e nehéz időszak, hiszen, mint minden, ez sem tart majd örökké, s eljönnek újra a boldog és felhőtlen együtt töltött pillanatok, csak hinnie kell benne, kedves Kos!

Bika

Mentális vagy fizikai gyógyulásra, kiteljesedésre számíthatsz. Többé nem veszed már olyan nagyon a szívedre a dolgokat, képes leszel arra, hogy végre a saját életedet éld. Egy olyan életszakasz kezdődik számodra, amikor csak olyan dolgokat leszel hajlandó megtenni, ami boldogságot és elégedettséget okoz számodra. Eljött az idő, hogy végre magadra figyelj.

Ha az érdekel, ma mi vár Rád, olvasd!

A mai nap folyamán meglehetősen ingadozó lehet hangulata, amit az is tovább erősíthet, hogy úgy érezheti, mintha nem lennének az önt körülvevő emberek olyan őszinték, ahogy azt állítják. Csapodár hangulatát igyekezzen egy kis relaxációval, esetleg egy jó barátjával való beszélgetéssel, vagy szerelme karjaiban kezelni, ami pedig a többit illeti, legyen résen, hogy mielőbb kiszúrhassa, ha valaki hazudni próbál önnek egy fontos kérdésben, ugyanis gyanúja igencsak megalapozottnak tűnik.

…és Ámor-ügyileg….

A mai napon igencsak gazdagnak ígérkezik, legalábbis a szerelmi tapasztalások terén mindenképpen, ugyanis most nagy eséllyel valami olyasmi történhet, amire nagyon nem számított, ráadásul az is kétséges, hogy egyáltalán pozitívan, avagy esetleg negatívan kell e érteni mindezt. Kösse be magát, kedves Bika és készüljön fel!

Ikrek

A következő három hónapod tele lesz érzelmekkel. Átvizsgálod azokat a történéseket, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtél, és most próbálod megoldani. Erőteljes lelki fejlődésen fogsz átmenni, sokkal határozottabb leszel, és valósággal kivirulsz. Kissé nehezen fogsz bánni a túláradó érzelmeiddel, de mint mindent, ezt is megoldod valahogy.

Ha az érdekel, ma mi vár Rád, olvasd!

Ma mindenképpen legyen nagyon óvatos, ha megnyilvánulni kényszerül egy fontos kérdésben, kedves Ikrek, sőt, ha lehet, ma kifejezetten és módszeresen igyekezzen kerülni a kényes témákat, ugyanis érzelmei túlságosan is nagy ráhatással lehetnek most realitás érzékére, ami könnyen megcsalhatja realitásérzékét. Ne tegyen könnyelmű ígéreteket és ne higgyen a szemének!

…és Ámor-ügyileg….

Ma nagy eséllyel egy igen különös valakit pillanthat meg, kedves Ikrek, aki már szinte az első perctől rabul ejti személyiségével önt, mindazonáltal, hogy lesz is e a dologból valami, az most nagyon sok mindettől függ! Hallgasson az ösztöneire!

Rák

Arra törekszel, hogy megértsd, mi mozgatja a háttérben a történéseket, egy kicsit jobban beleásod magad az Univerzum működésébe. Ez arra is segítségedre lesz, hogy olyan tulajdonságaidat fedezd fel, amikről eddig nem is tudtál. Itt az ideje, hogy lezárd az ártó kapcsolataidat, és felfedezd az új éned, az új életed.

Ha az érdekel, ma mi vár Rád, olvasd!

Próbálja meg elejét venni a káosznak, s kezdje azzal a reggelt, hogy alaposan megszervezi napját, kedves Rák. Ha ma sikerül egy szigorú menetrendet tartani, akkor kiváló teljesítményre lesz képes, ha azonban, csak egy pillanatra is kiengedi kezéből a gyeplőt, könnyen fuccsba mehet minden eddigi fáradozása, fogja tehát rendkívül szorosra ezt a mai napot!

…és Ámor-ügyileg….

Sok idejét kötheti le ma egy bizonyos, talán a közelmúltban történt szerelmi eseményen való gondolkodás, s ez által kissé nehéz lehet majd másra koncentrálnia. Amennyiben egy fájó dolog az, ami most a felszínre tört, úgy próbálja meg feledni a történteket, ha viszont egy pozitív élményről van szó, úgy gondolja ki mihamarább, hogyan is élhet még újra, ami annyira tetszett!

Még több horoszkóp!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.