Városi kurír
A napi fontos.

Fluor Tomi kiakadt, nem csípi Erdogant….

Amíg az ellenzék megszólalói hímeznek-hámoznak, addig a rapper kimondja, amit gondol...

0 524

Flour Tomi nem cicózott, közösségi oldalán egyértelműen megfogalmazta, hogy szerinte Erdogan nem szívesen látott vendég Magyarországon. Feltehetően nem kizárólag a jövetelével kapcsolatos háromnapos útlezárás-hegyek bosszantották fel a rappert.

A kiakadás

“Ez a szardarab Erdogan igazán kieshetne véletlen egy ablakon, ha már így meglátogat minket,”

írta a Wellhello alapítója.

Másutt Recep Tayyip Erdogant egy hatalmas pénisszel ábrázolva fejtette ki véleményét a török elnök hétfői, magyarországi látogatásáról.

erdogan
Fluor Tomi instagram oldala

24.hu megkereste az énekest az ügyben, aki elmondta, abszurdnak tartja, hogy egy ilyen embert fogadnak Magyarországon, illetve hogy nem tart semmilyen következménytől.

“Nem gondolom, hogy jópofizni kellene diktátorokkal, vagy hogy bármiféle keresnivalója lenne egy ilyen faszkalap diktátornak Magyarországon. Addig jó, amíg rárajzolhatom a faszt a fejére. Nem hiszem, hogy ennek bármiféle következménye lenne, mert tudtommal nem tartunk itt. Meg lennék lepve, ha következménye lenne, vagy ha a vezetés egy ilyen helyzetben Erdogan mellé állna”

– nyilatkozta Fluor Tomi a portálnak.

Nem csodálkoznánk, ha hétfőtől tele lenne a kormánymédia azzal, hogy Fluor tulajdonképpen egy Soros által fizetett civilszervezet, akinek az unokája nem lesz magyar, így ő sem az.

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ