Fluor Tomi kiakadt, nem csípi Erdogant….

Flour Tomi nem cicózott, közösségi oldalán egyértelműen megfogalmazta, hogy szerinte Erdogan nem szívesen látott vendég Magyarországon. Feltehetően nem kizárólag a jövetelével kapcsolatos háromnapos útlezárás-hegyek bosszantották fel a rappert.

A kiakadás

“Ez a szardarab Erdogan igazán kieshetne véletlen egy ablakon, ha már így meglátogat minket,”

írta a Wellhello alapítója.

https://twitter.com/fluor_tomi/status/1048611745756041216

Másutt Recep Tayyip Erdogant egy hatalmas pénisszel ábrázolva fejtette ki véleményét a török elnök hétfői, magyarországi látogatásáról.

erdogan
Fluor Tomi instagram oldala

24.hu megkereste az énekest az ügyben, aki elmondta, abszurdnak tartja, hogy egy ilyen embert fogadnak Magyarországon, illetve hogy nem tart semmilyen következménytől.

“Nem gondolom, hogy jópofizni kellene diktátorokkal, vagy hogy bármiféle keresnivalója lenne egy ilyen faszkalap diktátornak Magyarországon. Addig jó, amíg rárajzolhatom a faszt a fejére. Nem hiszem, hogy ennek bármiféle következménye lenne, mert tudtommal nem tartunk itt. Meg lennék lepve, ha következménye lenne, vagy ha a vezetés egy ilyen helyzetben Erdogan mellé állna”

– nyilatkozta Fluor Tomi a portálnak.

Nem csodálkoznánk, ha hétfőtől tele lenne a kormánymédia azzal, hogy Fluor tulajdonképpen egy Soros által fizetett civilszervezet, akinek az unokája nem lesz magyar, így ő sem az.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük