Kényes ügyben nyomoz a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda: hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították – írja a Nemzeti Sport Online.

A lap megkereste az ORFK Kommunikációs Szolgálatát az ügyben, amely szűkszavú válasszal szolgált:

- Hirdetés -

„Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

A rejtélyes P. József…

A Nemzeti Sport információja alapján az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült szexvideóval, amelyek hatására a választások után lemondott polgármesteri posztjáról Győr első embere, az olimpiai bajnok tornász. A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

A lap kereste P. Józsefet is, ám elérhetetlennek bizonyult, elértük viszont Plenter Nándor ügyvédet, aki megerősítette lapunk információit, s elmondta, ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben.

1 hozzászólás

  1. Ez a focista nem igazán IQ bajnok…felajánlja Borkainak a kompromittáló anygot, az elutasítja, erre nyílvánosságra hozza? Miben reménykedett?

    Eddig csak azért nem vitték el az IQ bajnokot, mert valakiknek ez volt az érdekük. Most majd jól kifaggatják

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét