Mindenki másképp látja a világot, van aki rózsaszínben, van aki mindig csak a rosszat várja. Nem mondhatjuk azt, hogy egyeseknek igazuk van, másoknak pedig nem.

Ilyenek az emberek, mindenkinek más a véleménye az életről

Az amilyennek mi látjuk a világot, nagyban függ attól, hogy hozzánk miként áll a világ. Kíváncsi vagy rá, mit rejt a tudatalattid? Akkor végezd el Sigmund Freud tesztjét.

Ennek a tesztnek az elvégzéséhez csak néhány percre van szükség, egy írószerre és egy papírlapra. Próbáljátok meg kikapcsolni a logikus gondolkodást és csak a képzeletetekre hagyatkozni. A lapra írjátok fel azokat a válaszokat amelyekkel a kérdésekre feleltetek. Ne gondolkodjatok hosszú ideig, írjátok le spontán a válaszokat:

1. A tengerparton vagytok és a víz tükrét nézitek. Mit éreztek?

2. Az erdőben sétáltok és vizsgáljátok a földet a lábatok alatt. Milyen érzések töltenek el benneteket.?

3. Figyelitek a sirályokat, amelyek a fejüket forgatják. Mit éreztek amikor ezt látjátok? Milyen a hozzáállásotok az ő viselkedésükhöz?

4. A lovakat csodáljátok ahogy ők szaladnak, galoppoznak és egymással játszanak. Milyen érzéseket ébreszt bennetek ez a látvány?

5. Kint vagytok a pusztán, de egy fal miatt nem tudtok tovább haladni. A fal mindkét vége végtelennek tűnik. A falban látszik egy kisebb repedés, amelyen keresztül egy oázis látható. Mit tesztek?

6. A pusztában sétálva találtok egy nagy korsót, amely színültig tele van tiszta hideg vízzel. Mit csináltok?

7. Eltévedtetek az erdőben, egész nap járkáltatok, beesteledett, de ti még mindig az erdőben vagytok. Egyszer csak megláttok egy házat, amelyben világosság van. Mit tesztek?

8. Körülöttetek sűrű köd van, nem látjátok, hogy merre menjetek. Mit csináltok ebben a helyzetben?

Leírtátok a válaszokat ugye?

Ha igen, akkor olvassátok el a következő sorokat, amelyekből megtudhatjátok, hogyan is látjátok a világot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét