Fricz Tamás kontra Gábor György

Ismét egymásnak feszül a gyűlöletkeltés és a tiszta ész. A békemenetes Fricz Tamás blogján megy neki Greta Thunbergnek. Ezt a bejegyzést szedi szét, kontrázza a filozófus.

Fricz blogja:

“Jobb, ha ezt tisztán látjuk, mielőtt beszippantana minket is a klímaőrület.

Greta Thunberg nem más, mint ennek az álságos globalista klímamozgalomnak a bábja, akit előretolnak, menedzselnek, sztárolnak, sőt szinte már vallásos, szakrális súlyt adnak a személyiségének. A klímamozgalom olyan idoljává teszik, akinek a szavai már-már a csalhatatlanság szintjén jelennek meg.

Nem véletlen, hogy már a Nobel-díjra is jelölték, amit most még nem kapott meg, de alternatív Nobel-díjat már adtak neki.

A klímamozgalom „pápájává” akarják avatni, méghozzá nagyon tudatos célokkal.”

A teljes bejegyzés itt olvasható.

A filozófus

“Fricz Tamás a kormányoldal egyik hűséges házi szerzője Greta Thunberg apropóján egy kiadósat zsidózott. Rotschildékat, Goldsmithéket, Sorosékat, vagyis a globális elitet, s jól felépített tervüket emlegette, mint akiknek előretolt bábja lenne Greta Thunberg.

A magam részéről értékelem, hogy Fricz Tamás olvasta, termékenyen feldolgozta és továbbgondolta a Cion bölcseinek jegyzőkönyvét. (A jegyzőkönyv egyik leggyakoribb szava a terv.)

Másfelől viszont két eset lehetséges. Az egyik, hogy Fricz Tamás betonhülye, minthogy több lépéssel el van maradva, s nem tűnt föl neki, hogy a mai kormányzati direktíva szerint jelen pillanatban kedvelni kell a (legalábbis bizonyos) zsidókat. A másik eset az lehet, hogy Fricz Tamás zseniális avantgarde, aki pontosan tudja, hogy hamarosan új, vagyis a régi és megszokott idők térnek vissza.”

Forrás

Jane Fonda sem fogalmaz finoman

megoszt

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Fricz Tamás kontra Gábor György

  • Avatar
    2019.12.15 - 07:10
    Közvetlen hivatkozás

    Fricz munkassagat nem ismerem, de- kovezzenek meg erte – ez a kiscsaj MINDENKEPPEN egy piszok rossz manipulacio aldozata. A sajat szulei azt mondtak neki, hogy ne jarjon tovabb iskolaba, hanem eljen ennek az ugynek. A szulei is tudjak, hogy beteg, de Svedorszagban egeszen nyugodtan tanulhatna is tovabb, hiszen ott a kulonleges igenyu gyermekeket is tovabbfejlesztik, hogy a leheto legjobban beloe tudjanak illeszkedni a tarsadalomba. Ez a gyerek fel lett hasznalva egy bizonyos celra, es nem pontosan tudni, hogy kik tettek ezt vele, egy biztos:a szulei hagytak. Nekem az a fajta tulzas, ahogy o megjelenik, ebben az ugyben nagyon kontraproduktiv, – a kevesebb az sokkal tobb lenne. Pillanatok alatt felemeltek oriasi magassagokba, mindent – es meg annal is tobbet – megkapott, mint amennyit remelhetett, de a valodi celjat (pont a tulhevultsege miatt) megsem erte el. Most egy ev utan itt all teljesen frusztralva, es most kezd mar o is raebredni arra, hogy ot csak eszkozkent hasznaltak. Hat, … ez van, eleg nehez lesz neki egyutt elni azzal, hogy a vilagon o a legfiatalabb, aki Nobel dijat kapott, es ha jobban magaba nez, akkor mar tudja azt is, hogy a nagy semmiert. Az egesz klimakerdest nem igy kell megkozeliteni – nagyon sok jo intezkedes mar letezik, azokat kell veghezvinni teljes erobedobassal, a tobbi majd jon magatol.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük